Bütçe
2000-3000 TL

MotionBlurry

Uzman
Herkese iyi forumlar. Daha önce mouse alacaktım ancak mouse konusunu bir şekilde hallettim ve beni götürebilecek seviyede. Şimdi ise klavye arıyorum. Bütçem 2000-3000 arası ancak daha da düşük olabilir. %100 klavyeden geçeceğim. Şu anki ofis klavyesi çok ses yapıyor. Sesi fazla olmayan, gerek kablolu gerekse kablosuz şekilde kullanabileceğim bir klavye arıyorum. %100 olursa güzel olur ancak bulamazsanız TKL de önerebilirsiniz çünkü Home, Delete tarzı tuşları da kullanıyorum. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller. Daha önce mouse alacaktım ancak mouse konusunu bir şekilde hallettim ve beni götürebilecek seviyede. Şimdi ise klavye arıyorum. Bütçem 2000-3000 arası ancak daha da düşük olabilir. %100 klavyeden geçeceğim. Şu anki ofis klavyesi çok ses yapıyor. Sesi fazla olmayan, gerek kablolu gerekse kablosuz şekilde kullanabileceğim bir klavye arıyorum. %100 olursa güzel olur ancak bulamazsanız TKL de önerebilirsiniz çünkü Home, delete tarzı tuşları da kullanıyorum. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

3000 liraya kadarsa bütçen SteelSeries'in yeterli sayıda klavyesi var, ben buraya link bırakmayacağım siz bakarsınız kendiniz beğenirsiniz. İlk önce epey'den bakın Akakçe ve Amazon diye gidersiniz.

Bir tane link bırakasım geldi, bundan daha iyisi yoktur zaten, SteelSeries klavye, mouse pad ve kulaklık konusunda iyidir güvenebilirsiniz, eğer Razer alamazsam bunu alacağım. Kronik yok bunlarda.

Son düzenleme:
3000 liraya kadarsa bütçen SteelSeries'in yeterli sayıda klavyesi var, ben buraya link bırakmayacağım siz bakarsınız kendiniz beğenirsiniz. İlk önce epey'den bakın Akakçe ve Amazon diye gidersiniz.

Bir tane link bırakasım geldi, bundan daha iyisi yoktur zaten, SteelSeries klavye, mouse pad ve kulaklık konusunda iyidir güvenebilirsiniz, eğer Razer alamazsam bunu alacağım. Kronik yok bunlarda.
Hocam aslında kablo düzenim kötü olduğu için gerektiğinde kablolu gerektiğinde kablosuz kullanacağım bir klavye arıyordum. Buna da bakacağım yine de. Teşekkürler.

Hocam aslında kablo düzenim kötü olduğu için gerektiğinde kablolu gerektiğinde kablosuz kullanacağım bir klavye arıyordum. Buna da bakacağım yine de. Teşekkürler.

Bu klavye en az 5 sene götürür, kroniği yok ve aşırı sessiz bir klavye temizliğini yaparsınız, ben hasta ruhlu olduğumdan başımı ağrıtan mekanik klavyeleride seviyorum fakat bunun hem görünüşü hem rahatlığı ayrı bir seviye, denediğim klavyeler arasında Apex ve Huntsman var deneme şansınız varsa elinize uygun bir klavye olursa mükemmel olur.

Klavyeler çok pahalandı, kampanya bekleyin bulursanız Razer başta gelmek üzere ondan sonra Logitech ve SteelSeries'ten şaşmayın. Kablosuzda Logitech tabii ki de.

Diğer markalar çöp bu üçü dışında, alabileceğiniz en kaliteli ve en kroniği az bulunan markalar.

Bu klavye en az 5 sene götürür, kroniği yok ve aşırı sessiz bir klavye temizliğini yaparsınız, ben hasta ruhlu olduğumdan başımı ağrıtan mekanik klavyeleride seviyorum fakat bunun hem görünüşü hem rahatlığı ayrı bir seviye, denediğim klavyeler arasında Apex ve Huntsman var deneme şansınız varsa elinize uygun bir klavye olursa mükemmel olur.

Klavyeler çok pahalandı, kampanya bekleyin bulursanız Razer başta gelmek üzere ondan sonra Logitech ve SteelSeries'ten şaşmayın. Kablosuzda Logitech tabii ki de.

Diğer markalar çöp bu üçü dışında, alabileceğiniz en kaliteli ve en kroniği az bulunan markalar.
1 senede bozuldu

Dostlar selam. Konuyu güncelliyorum. Manyetik ve mekanik arasında kaldım çünkü bana numpad tuşları ileride lazım olabilir diye düşündüm ki bazı oyunlarda numpad ile kontrol var. 3000 TL bütçem var. Hem kablolu hem kablosuz olacak şekilde bağlantıları olacak. Önerilerinizi bekliyorum ve neden önerdiğinizi de yazın. Numpad ileride ve günümüzde önemini kaybeder mi?