Çoğu Launcher sağlar ama en sağlıklısı orijinal kullanmak. Premium artık eskisi kadar pahalı bir şey değil. Zamanında euro vererek aldığımı hatırlarım. Orijinal kullanım sayesinde CurseForge, technic Launcher tarzı mod paketi yükleyicilerini de kullanabilirsiniz.

Edit: Lafımı geri alıyorum fena bir zam gelmiş. Korsan kullanabilirsiniz demek zorundayım maalesef.

1763663472758.webp

Çoğu Launcher sağlar ama en sağlıklısı orijinal kullanmak. Premium artık eskisi kadar pahalı bir şey değil. Zamanında euro vererek aldığımı hatırlarım. Orijinal kullanım sayesinde CurseForge, technic Launcher tarzı mod paketi yükleyicilerini de kullanabilirsiniz.

Edit: Lafımı geri alıyorum fena bir zam gelmiş. Korsan kullanabilirsiniz demek zorundayım maalesef.

Eki Görüntüle 203580

Hocam bende almayı düşünüyorum 39 Kanada doları alınır mı? Yoksa VPN ile mi almalıyım?

Hocam bende almayı düşünüyorum 39 Kanada doları alınır mı? Yoksa VPN ile mi almalıyım?

Belli düzeyi geçen korsan oyunlara destek vermekte problem yok kurallar gereği. Korsanı övmek gibi olacak ama yeni zamla alınmamalı bence. Ben zamanında 15-25 euroya falan almıştım daha Mojang zamanlarında.

@Stardew Valley 1100 TL en basitinden KYK'da kalan normal bir öğrenci için çok büyük bir rakam. Launcher ismi veremem ama TLauncher harici internete yazınca çıkıyor bazı Launcher'lar.

1763663823329.webp