KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 903 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 29 Ekim 2025 #11 Tuhoiisa dedi: Ozellikle bu ikiliyi denediniz mi? Deneyene kadar bende gecemiyordum Integrity'i. Zaman zaman tekrar bozuluyor play integrity fix scriptini calistirdigimda tekrardan duzeliyor. Genişletmek için tıkla... KOWXZ tarafından yapılanı denemedim bir deneyim onuda hocam. Gördüğünüz gibi hocam en azından basic olanın tikli olması lazım diye biliyorum. 26226 dedi: Boş ver ChatGPT McDonald's kullanamazsın o kadar onun haricinden normal yazılım gibi. Genişletmek için tıkla... Custom ROM ve ROOT kullanmaya izin veren bir banka bulursam zaten ona geçeceğim direkt bunlarla uğraşılmaz. Google tarafından kara listeye mı alındım acaba? Son düzenleme: 29 Ekim 2025
Tuhoiisa dedi: Ozellikle bu ikiliyi denediniz mi? Deneyene kadar bende gecemiyordum Integrity'i. Zaman zaman tekrar bozuluyor play integrity fix scriptini calistirdigimda tekrardan duzeliyor. Genişletmek için tıkla... KOWXZ tarafından yapılanı denemedim bir deneyim onuda hocam. Gördüğünüz gibi hocam en azından basic olanın tikli olması lazım diye biliyorum. 26226 dedi: Boş ver ChatGPT McDonald's kullanamazsın o kadar onun haricinden normal yazılım gibi. Genişletmek için tıkla... Custom ROM ve ROOT kullanmaya izin veren bir banka bulursam zaten ona geçeceğim direkt bunlarla uğraşılmaz. Google tarafından kara listeye mı alındım acaba?
2 26226 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 228 Beğeniler 158 29 Ekim 2025 #12 WebSmith dedi: Kowxz tarafından yapılanı denemedim bir deneyim onu da hocam. Eki Görüntüle 197204 Gördüğünüz gibi hocam en azından Basic olanın tikli olması lazım diye biliyorum. Custom ROM ve root kullanmaya izin veren bir banka bulursam zaten ona geçeceğim direkt bunlarla uğraşılmaz. Google tarafından kara listeye mı alındım acaba? Genişletmek için tıkla... Kara listeye alınmadın Google'a ait bazı hizmetleri kullanamazsın o kadar ROM'u kullan bir şey yapmana gerek yok şu an.
WebSmith dedi: Kowxz tarafından yapılanı denemedim bir deneyim onu da hocam. Eki Görüntüle 197204 Gördüğünüz gibi hocam en azından Basic olanın tikli olması lazım diye biliyorum. Custom ROM ve root kullanmaya izin veren bir banka bulursam zaten ona geçeceğim direkt bunlarla uğraşılmaz. Google tarafından kara listeye mı alındım acaba? Genişletmek için tıkla... Kara listeye alınmadın Google'a ait bazı hizmetleri kullanamazsın o kadar ROM'u kullan bir şey yapmana gerek yok şu an.