14356

Uzman
Makaleler
3
XDA Forum'da gezinirken, Kasım'da derlenmiş bir LineageOS görmüştüm. Ben de geçeyim diyorum. Geçtikten sonra root atmayı düşünüyorum. Root nasıl gizlerim? Bir de Google, başımıza Play Integrity Fix belasını getirmişti. Bunu nasıl çözerim?
Ha birde MicroG düzgün çalışıyor mu?

Geçtikten sonra root atmayı düşünüyorum. Root nasıl gizlerim?

KernelSU deneyin.

Bir de Google, başımıza play ıntegrity fix belasını getirmişti. Bunu nasıl çözerim?

Play ıntegrity modülleri deneyebilirsiniz.

Ha bir de MicroG düzgün çalışıyor mu?

Test etmek lazım.

XDA Forum'da gezinirken, Kasım'da derlenmiş bir LineageOS görmüştüm. Ben de geçeyim diyorum. Geçtikten sonra root atmayı düşünüyorum. Root nasıl gizlerim? Bir de Google, başımıza Play Integrity Fix belasını getirmişti. Bunu nasıl çözerim?
Derlenmiş ROM imzalı ise root'tan sonra PlayIntegrityFix'in çalışması gerekecek, deneyin bakın.

Ha ayrıyeten, verilen kernel isminin de blacklistte olup olmadığını kontrol edin.

Ha birde MicroG düzgün çalışıyor mu?
Çok ihtimal vermiyorum, mümkünse imzalı NikGapps kullanın.

XDA Forum'da gezinirken, Kasım'da derlenmiş bir LineageOS görmüştüm. Ben de geçeyim diyorum. Geçtikten sonra root atmayı düşünüyorum. Root nasıl gizlerim? Bir de Google, başımıza play ıntegrity fix belasını getirmişti. Bunu nasıl çözerim?
Ha bir de MicroG düzgün çalışıyor mu?

Pif, tricky-Store.
Ve evet MicroG düzğün çalışıyor.

KernelSU deneyin.

Play ıntegrity modülleri deneyebilirsiniz.

Test etmek lazım.
Teşekkür ederim hocam. Kernelsu derlenmiş olmadığı için telefonumda onu yapamayacağım; maalesef alternatif çözümler var mı? Ya da kernelsu derlemeyi de deneyebilirim. ROM indirdiğim sayfada kernel dosyalarının bağlantısını da veriyordu.

Teşekkür ederim hocam. Kernelsu derlenmiş olmadığı için telefonumda onu yapamayacağım; maalesef alternatif çözümler var mı? Ya da kernelsu derlemeyi de deneyebilirim. ROM indirdiğim sayfada kernel dosyalarının bağlantısını da veriyordu.
Kernel sürümünüz 5.15 üzeri ise KernelSU gayet iyi ki muhtemelen vermişlerdir, değilse de Magisk flashlayın geçin.

Derlenmiş ROM imzalı ise root'tan sonra PlayIntegrityFix'in çalışması gerekecek, deneyin bakın.

Ha ayrıyeten, verilen kernel isminin de blacklistte olup olmadığını kontrol edin.

Çok ihtimal vermiyorum, mümkünse imzalı NikGapps kullanın.
Teşekkür ederim hocam XDA üzerinden indirdim imzalı olup olmadığını nasıl anlarım?