Ben çıkış yılına göre izledim. Çok zevk almıştım. Önerim çıkış yılıdır.
Ben çıkış yılına göre izledim. Çok zevk almıştım. Önerim çıkış yılıdır.
Şu an kronolojik olarak izliyorum ama bir yabancı sitedeki sıralama ile TR sayfasındaki sıralama farklı kafam karıştı. Genel olarak aynı ama 3-5 dizi birinde var birinde yok hangisine uyayım? Şu an klon savaşları dizisini izliyorum. Dediğim iki sayfa bunlar ve dediğim gibi kronolojik sıralaması aynı değil.
![]()
Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? 2025 Star Wars izleme sırası
Star Wars serisi izlemeye nereden başlanmalı diye merak edenler için güncel Star Wars filmleri izleme sırası burada. İşte diziler de dahil 2025 için yıldız savaşları izleme sırası:www.donanimhaber.com
@shockedblackguy
Bir fikir oluşması için orayı atmıştım hocam. Bazı hatalar olabilir, sonuçta tek tek inceleyip yazmadım. Orijinal siteye göre devam ediyorsunuz yani şu an diye düşünüyorum. Seyir zevki açısından pek farklı olmaz ama.Şu an kronolojik olarak izliyorum ama bir yabancı sitedeki sıralama ile TR sayfasındaki sıralama farklı kafam karıştı. Genel olarak aynı ama 3-5 dizi birinde var birinde yok hangisine uyayım? Şu an klon savaşları dizisini izliyorum. Dediğim iki sayfa bunlar ve dediğim gibi kronolojik sıralaması aynı değil.
![]()
Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? 2025 Star Wars izleme sırası
Star Wars serisi izlemeye nereden başlanmalı diye merak edenler için güncel Star Wars filmleri izleme sırası burada. İşte diziler de dahil 2025 için yıldız savaşları izleme sırası:www.donanimhaber.com
@shockedblackguy
Yabancı site dediğim adamların orijinal sitesiymiş URL adını görünce fark ettim![]()
Bir fikir oluşması için orayı atmıştım hocam. Bazı hatalar olabilir, sonuçta tek tek inceleyip yazmadım. Orijinal siteye göre devam ediyorsunuz yani şu an diye düşünüyorum. Seyir zevki açısından pek farklı olmaz ama.
Bir fikir oluşması için orayı atmıştım hocam. Bazı hatalar olabilir, sonuçta tek tek inceleyip yazmadım. Orijinal siteye göre devam ediyorsunuz yani şu an diye düşünüyorum. Seyir zevki açısından pek farklı olmaz ama.
İzlemedim hocam, wiki sayfasında detaylı bilgi vardır. Star Wars Wiki yazınca çıkıyor.Şu an donanım haberin attığı sıralamdan gidiyordum. Klon savaşlarını dizisni izliyorum ikisinde de başlangıç aynı olduğu için başlangıç sorun olmadı. O zaman Star Wars'ın orijinal sitesindeki sıralamadan mı gideyim?
Hocam kötüler timini izlediniz mi? Hikaye ile bağlantısı var mı?
İzlemedim hocam, wiki sayfasında detaylı bilgi vardır. Star Wars wiki yazınca çıkıyor.
Orijinal sıradan gitmek en mantıklısı bence de. Donanımhaber ile çok fark olacağını sanmıyorum dediğim gibi seyir zevki açısından.