Merhaba hocalarım. En güvenli film/dizi izleme sitesi hangisidir -Netflix Exxen falan dışında?
Hdf***ce****emi (!).
Şaka bir yana Disney+ kullanabilirsiniz.
Sakın en üstteki siteyi denemeyin.
Merhaba hocalarım. En güvenli film/dizi izleme sitesi hangisidir -Netflix Exxen falan dışında?
Bu tam doğru değil. Eğer değişmediyse sadece satışı olmayan korsan oyunlarda geçerliydi. Onlara da bağlantı atarken satıriçi kod ile atıyorum. Genellikle kullanıcı yanlışlıkla tıklayıp sorun yaşamasın. Yani bağlantıyı kendisi kopyalayıp seçerse tüm sorumluluk onda oluyor gibi düşünebilirsin.Öyle bir şey yok. Eskidendi o. İsteyen öneriyor veya kullanıyor, kullandığını belirtiyor. Belki onlarca konuda denk geldim korsan önerilerine.
Stremio.
![]()
Watch videos, movies, TV series and TV channels instantly.
Watch your favorite videos, movies and TV series.www.stremio.com
Uygulama içi eklenti var, oradan eklentiler aracılığıyla altyazılara erişebiliyorsun hocam.Pek kullanmadım ama namını çok duydum. Türkçe seslendirme veya en azından Türkçe alt yazı seçeneği var mı Stremio da?
Forum da korsana destek verilmiyor diye biliyorum.
Farkındaysanız yapımcıların (film, oyun fark etmez) Türkiye'yi kale almamasının nedeni korsan kullanımının yaygın olması böyle yaparak kendi ayağımıza sıkıyoruz. Ayrıca korsan önerenler bir başka konularda oyunlara Türkçe arayüz gelmemesinden şikayet ediyor ve böyle basit bir şeyi neden yapmıyorlar diye yakınıyorlar halbuki adamların yapmasına sebebiyet veren kendi ve türevleri.
Öyle bir şey yok. Eskidendi o. İsteyen öneriyor veya kullanıyor, kullandığını belirtiyor. Belki onlarca konuda denk geldim korsan önerilerine.
Nasıl güvenebiliriz uygulamaya? Açık kaynak mıUygulama içi eklenti var, oradan eklentiler aracılığıyla altyazılara erişebiliyorsun hocam.
Bu tarz film izleme sitelerinden bir şey indirilmediği sürece, veya yanlışlıkla indirilse dahi açılmadığı sürece kolay kolay virüs bulaşmaz değil mi? Bir de bazı antivirüslerde mining engelleyici özellik var yani böyle bir durumda site sıkıntılıysa bile kolay kolay virüs bulaşmaz herhalde değil mi?
Bir de o an bu tarz film sitelerinde film izleniyorsa tarayıcı geçmişini temizleyip "cookileri" temizlemek iyi galiba. Cookileri yani şifreleri çaldırmamak için. Ayrıca uBlock Origin de kullanmak iyidir reklam ve olası açılan istenmeyen sekmeler için. Reklamlar tamam ama yanılmıyorsam istenmeyen açılan sekmeleri de engelliyordu herhalde sanırım doğru mu?
Aslında genele bakınca YT videolarını dinliyorum. Yatmadan öncede 1-2 bölüm anime izliyorum. Anime tarafında yerelde bir platform olmadığından mecburen korsan tüketiyorum.
Hayır, ama en kötü bir reklam engelleme uzantısı(Ublock Origin veya Chromium tarafında Lite) kullanın. Siteler gereksiz reklam gösterdiğinden sisteminizi yavaşlatabilir. Veya rahatsız edici reklamlar vb. açılabilir.Bu tarz film izleme sitelerinden bir şey indirilmediği sürece, veya yanlışlıkla indirilse dahi açılmadığı sürece kolay kolay virüs bulaşmaz değil mi? Bir de bazı antivirüslerde mining engelleyici özellik var yani böyle bir durumda site sıkıntılıysa bile kolay kolay virüs bulaşmaz herhalde değil mi?
Bir de o an bu tarz film sitelerinde film izleniyorsa tarayıcı geçmişini temizleyip "cookileri" temizlemek iyi galiba. Cookileri yani şifreleri çaldırmamak için.
Güvenilirlik eklentiye göre değişir, zaten altyazı için 2-3 tane düzgün eklenti var. Gidip 10 kişinin indirdiği eklentileri yüklemezseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, ben 6 yıldır kullanıyorum uygulamayı. Güvenmeyenler için Popcorn Time da tercih edilebilir, kendisi açık kaynak kodludur.
Filtreler engelliyor ama basit kullanıcıya sorun yaşatabileceğinden minimum düzeydeler. Genelde bu siteler onu aşabiliyorlar. O yüzden uzantı üzerinden siteye özel açmanız gerekiyor.@1247, ubl popup engellemiyor mu bazen mi kaçırıyor?