Güvenilirlik eklentiye göre değişir, zaten alt yazı için 2-3 tane düzgün eklenti var. Gidip 10 kişinin indirdiği eklentileri yüklemezseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, ben 6 yıldır kullanıyorum uygulamayı. Güvenmeyenler için popcorn time da tercih edilebilir, kendisi açık kaynak kodludur.
Torrent arayüzü mü bu yani? Ben direkt platform zannetmiştim. Neden qBittorrent vs yerine bunu kullanalım istemci olarak ?
Filtreler engelliyor ama basit kullanıcıya sorun yaşatabileceğinden minimum düzeydeler. Genelde bu siteler onu aşabiliyorlar. O yüzden uzantı üzerinden siteye özel açmanız gerekiyor.
Android için önerdiğim soul browser ayarı düşük gibi bir şey geliyor. Mesela o da izlediğim anime sitesinde işe yaramıyor. Diğer tarayıcıları da Brave, Vivaldi, Firefox denedim. Uzantı vb. fark etmeksizin bunlarda düzgün bir açılır pencere engelleme ayarı yok.
Stremio veya son önerilen uygulamanın sorunu yok. Sadece sorun film vb. çektiğiniz Torrent'ler. Ben istikrarlı bir indirme yakalayamadım. Sabırsız olduğumdan bir dizi, film vb. izleyeceksem o kadar beklemem. Zaten az izlediğimden filmleri genelde kiralayarak Google veya Apple sistemlerinden izliyorum. Açıkçası aradaki kalite çok fark etmiyor. O yüzden sitelerden izlemek daha mantıklı geliyor.
Denemek için türkanimetvden bir bölüm açtım popup çıkmadı hangi siteyi kullanıyorsun? Aduard ile denedim. Windows Firefox tarayıcı.