Ha bir de benim size attığım direkt IoT Enterprise sürümü. Doğrudan onu kurarsanız işletim sisteminiz İngilizce olur, Türkçe yapamazsınız. Türkçe kullanabilmek için önce düz LTSC Türkçe sürümünü kurup sonradan IoT LTSC sürümünün anahtarını girmeniz lazım. Bu sayede bedava bir şekilde Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe lisansına sahip olacaksınız.

Bunu işletim sistemi olarak kuracaksınız. Kurulumu yaptıktan sonra etkinleştirme kısmına şu anahtarı gireceksiniz;

CGK42-GYN6Y-VD22B-BX98W-J8JXD

Bu kodu girince IoT Enterprise LTSC sürümüne geçiş yapacak ve otomatik olarak etkinleştirilmiş olacak.
Ayarlardan Türkçe yapılamıyor mu? Çoktan IoT Enterprise sürümünü indirdim hatta USB'ye yazıyordum şimdi tam.

Ayarlardan Türkçe yapılamıyor mu? Çoktan IoT Enterprise sürümünü indirdim hatta USB'ye yazıyordum şimdi tam.
Özür dilerim benim hatam :( En başta bu detayı kaçırıp doğrudan IoT linkini attım. Ayarlardan yapılmıyor diye biliyorum. IoT sürümü sadece İngilizce destekliyor. İngilizceden başka hiçbir dil yok.

Özür dilerim benim hatam :( En başta bu detayı kaçırıp doğrudan IoT linkini attım. Ayarlardan yapılmıyor diye biliyorum. IoT sürümü sadece İngilizce destekliyor. İngilizceden başka hiçbir dil yok.
Dediğiniz Türkçe LTSC kurdum. Şimdi ne yapmam gerekiyor hocam?
1745267687002.webp

Şöyle bir hata var.

Hatayı çözdüm. Şu an LTSC IoT başarıyla çalışıyor.
1745305899936.webp

Son düzenleme: