Bütçe
19.000 TL
Merhaba,

Kız kardeşime telefon almak istiyorum, Apple marka istiyor. İkinci el 18-19 bin lira bandına iPhone 12 mini almak mı mantıklı, yoksa yine Apple özelinde daha iyi seçenekler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Kız kardeşime telefon almak istiyorum, Apple marka istiyor. İkinci el 18-19 bin lira bandına iPhone 12 mini almak mı mantıklı, yoksa yine Apple özelinde daha iyi seçenekler var mı?
O bütçe için kesinlikle üst iPhone telefonu, 1-2 sene güncelleme alacak bir telefona o para verilmez. Ben Apple hastası biriyim, ona rağmen almazdım iPhone. Şunu diyemem, Android modellerinde uzman değilim ama 0 ise iPhone için sadece 16e, temiz ise 2. El 14 ve üstü alınır, iPhone için 13 ile tek farkı 1 yıl güncel olması ve buna değer emin ol. Bana kalırsa orta segment Android almalı.

Merhaba,

Mini serisinin bataryası rezil. En uygun 13 bulursunuz. Daha üste çıkarsanız 16e alın.