Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama o DLC'li paketin fiyatı 46 $ görünüyor. Ben 1'i aldım bugün $4, WD2 içinde indirim bekleyeceğim. Daha uyguna kapatmış olacağım diye düşünüyorum. Legion çok önemli değil 1-2'yi alsam yeter bana.
Ben o paket içeriğini bilmiyordum hocam. Sizce bu fiyata değer mi? Benim için şimdilik Legion'a gerek yok, 1'in DLC'leriyle beraber $4.79'a aldım bu sabah.
Ben o paket içeriğini bilmiyordum hocam. Sizce bu fiyata değer mi? Benim için şimdilik Legion'a gerek yok, 1'in DLC'leriyle beraber $4.79'a aldım bu sabah.
Öncelikli tavsiyem halihazırda Watch Dogs Legion'u olanlar için olur bu versiyon. Çünkü hem DLC fulleniyor hem de Watch Dogs 1'in Complete Edition hâli ücretsiz geliyor.
Siz oyunu aldığınız için çok da değmez hocam. Direkt ikinci oyunun indirimini bekleyebilirsiniz eğer Legion oynamak istemiyorsanız.
Watch Dogs serisine başlamak isteyenler de bahsettiğim sürümü alıp seriye başlayabilirler.