En iyi Android arayüzünü seçin

En iyisi?

• ColorOS

Oy: 4 7,0%
  • PixelUI

Oy: 15 26,3%
  • OneUI

Oy: 24 42,1%
  • OriginOS/Funtouch OS

Oy: 1 1,8%
  • HyperOS

• MagicOS

Oy: 0 0,0%
  • HarmonyOS

• Nothing OS

Oy: 11 19,3%

• Oy verenlerin toplamı
    57
OriginOS iOS benzeri bir görünüme sahip olduğundan hoşuma gitti fakat OneUI fena değil. Bu seçenekler dışında Jelly Bean zamanlarındaki arayüz hoşuma gidiyor.

HarmonyOS, Apple'ın arayüzünü çok andırdığı için beğeniyorum

Hocam HyperOS bloat dolu yazılım. O çöp değil de neredeyse AOSP olan NothingOS çöp mü yani?

Ana serilerde abartılan kadar bir problemi yok. He evet listedekilere göre kötü ama kullanılmayacak bir arayüz de değil yani.

Samsung'u düz haliyle çok güzel bulmuyorum fakat işin içine GoodLock girince çok daha iyi oluyor. Bunun dışında Nothing'in arayüzü bana göre değil fakat yazılımsal anlamda aralarından en iyilerinden biri diyebiliriz.

HarmonyOS, Apple'ın arayüzünü çok andırdığı için beğeniyorum.

Diğer Çinlilerin daha çok andırıyor aslında.
HarmonyOS'in animasyonları çok daha iyi aslında gördünüz mü bilmiyorum.

Ana serilerde abartılan kadar bir problemi yok. He evet listedekilere göre kötü ama kullanılmayacak bir arayüz de değil yani.

Var hocam maalesef. Ağır ve fazla pil tüketen OS kendisi.

Var hocam maalesef. Ağır ve fazla pil tüketen OS kendisi.

Ben 2 sürümünde kaldım ve 3 sürümüyle artan bu şikayetleri yamayla düzelttiler diye biliyorum. Açık konuşmak gerekirse şu an arkadaşlarımla karşılaştırdığımda denk diğer android cihazlar da neredeyse aşırı yakın farklar çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…