KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.395 Çözümler 3 Beğeniler 529 Dün 23:11 #41 RS6 dedi: OneUI aşırı hantal bir sistem neresini beğeniyorsunuz? Yıllardır Samsung kullanıyorum illet ettim OneUI sisteminden. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz ?
RS6 dedi: OneUI aşırı hantal bir sistem neresini beğeniyorsunuz? Yıllardır Samsung kullanıyorum illet ettim OneUI sisteminden. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz ?
R RS6 Çalışkan Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 61 Beğeniler 45 Yer Bursa Dün 23:12 #42 PC Uzmanı dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Aktif olarak S23. Bence en iyi OS Pixel'dir.
PC Uzmanı dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Aktif olarak S23. Bence en iyi OS Pixel'dir.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.817 Makaleler 3 Beğeniler 3.138 Dün 23:47 #43 RS6 dedi: One UI aşırı hantal bir sistem neresini beğeniyorsunuz? Yıllardır Samsung kullanıyorum illet ettim One UI sisteminden. Genişletmek için tıkla... Ben de beğenmiyorum. Keşke ülkemizde Saf Android kullanan telefon çeşidi artsa, bu akıcılık konusunda rakipsizler.
RS6 dedi: One UI aşırı hantal bir sistem neresini beğeniyorsunuz? Yıllardır Samsung kullanıyorum illet ettim One UI sisteminden. Genişletmek için tıkla... Ben de beğenmiyorum. Keşke ülkemizde Saf Android kullanan telefon çeşidi artsa, bu akıcılık konusunda rakipsizler.