2. hesap icin Halkbank kullanan biri olarak onermiyorum acikcasi dostum. Migros Jet kasalarda kartim sacma sekilde red yiyor, diger bankalardaki kartlarim red yemiyor. Kart her turlu harcamaya acik, icinde de tonarlarca para var. Calisanlara sordugumda da Halkbank ile kasalarinda bu sorunlari yasadiklarini soylediler.
Bunun disinda uygulamasini da basarisiz buluyorum. Hesaba para geldigine yonelik bildirimleri daha birkac ay once eklediler, ya da bana yeni geldi, bilemiyorum. Kredi kartinda iade olunca veya para yatirip limit ustunde kullandiginizda da eksi borc var olarak gosteriyor, insanin kafasi karisiyor. Sahsen arayuzunu de sevmiyorum, IBAN bilgisine ulasabilmek gibi basit seyler bile menulerin icine bogulmus sekilde. IBAN bilgisi uygulamaya girince tek tikla ulasilabilmesi gereken bir sey olmali, Ziraat'de bile oyle.
Paraf'in gordugum avantaji belli basli sitelerde taksit avantaji saglamasi, o avantaji da banka kartini kullanan biri olarak hissetmeyeceksiniz.
18 yasima geri donseydim ve sizin yerinizde olsaydim herhalde Is Bankasi Maximum'dan veya Enpara'dan kart cikartirdim.