Omin

Başarılı
Yukarıdaki yazdığı gibi sizin yemek karışımlarınız nedir ve hangisini önerirsiniz?

Benimkisi: Makarna üstü cacık, Yoğurtlu pilav.

Yoğurtlu pilav bence dünyanın en normal şeyi, tulumba tatlısı + ayran benim en sevdiğim (hayır ayranın içine tulumba atmıyorum).

Tuz-şeker veya şeker-meyve karışımı çoğu şeyi yerim. Küçükken pişmiş yumurtayla çikolatayı beraber yemeye bayılırdım :D.

Ton balığın içine hardal, ketçap ve mayonez atıp karıştırıyorum. Eğer menüme tavuk koymadıysam bu karışımın içine mısır atıyorum ve yanına 1 porsiyon makarna yapıp yiyorum. Normalde her türlü makarnada 2 porsiyonu zorlanmadan gömerim ama bunda 1.porsiyon sonrası tıkanıyorum. Önüne de mercimek çorbası ama bol limonlu koyduğunuz zaman ve ekmeksiz yerseniz yediğiniz akşam yemeğinden çokça keyif alırsınız.
Bu arada dileyen arkadaşlar bu bahsettiğim karışımı bir sandviç benzeri ekmeğin içine sürüp yiyebilir, gene gider.

Patates püresi ve beşamel soslu tost
İçine bir tosta bulunması gerekenleri boca ettikten sonra bunları birlikte veya ayrı ayrı koyunca müthiş bir şey oluyor.

Ton balığın içine hardal, ketçap ve mayonez atıp karıştırıyorum. Eğer menüme tavuk koymadıysam bu karışımın içine mısır atıyorum ve yanına 1 porsiyon makarna yapıp yiyorum. Normalde her türlü makarnada 2 porsiyonu zorlanmadan gömerim ama bunda 1.porsiyon sonrası tıkanıyorum. Önüne de mercimek çorbası ama bol limonlu koyduğunuz zaman ve ekmeksiz yerseniz yediğiniz akşam yemeğinden çokça keyif alırsınız.
Bu arada dileyen arkadaşlar bu bahsettiğim karışımı bir sandviç benzeri ekmeğin içine sürüp yiyebilir, gene gider.

Bu kadar destan yazmaya gerek var mıydı ki, sanki bu anı bekliyormuş gibi 😀