GTA 4 sıkıcıydı.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Gta 4 üstüne yok.
GTA 4 zamanında gölgede kalmış, hak ettiği değeri görmemiş bir oyun olabilir. Gerek karanlık temasından gerek yavaş işleyişinden olsa gerek diğer oyunlar kadar popüler olamadı. Oyunun hak ettiği değeri görememesinden rahatsızlık duyan oyuncu kitlesi bu sefer de fazlaca övmeye başladı oyunu. Soluk renk paleti ve optimizasyon hariç çok beğenerek oynadığım bir oyun ama serinin en iyisi olmayı hak ettiğini düşünmüyorum.
Benim 1 numaram San Andreas kesinlikle. Çete savaşlarını ve aile içi kavgaları çok güzel işlediklerini düşünüyorum. Vice City'den sonra böyle büyük bir haritaya geçilmesi ve eyalet sisteminin eklenmesi, hikaye ilerledikçe ve yeni karakterler tanıdıkça haritaya açılmamız ilerleyiş açısından güzel geliyor. Ayrıca MTA ve SA:MP modlarıyla oyun yıllarca ölümsüz oldu. Çocukluğumu büyüleyen bu oyun için paragraf paragraf yazabilirim ama kafa açmak istemiyorum, teşekkürler.
Benim 1 numaram San Andreas kesinlikle. Çete savaşlarını ve aile içi kavgaları çok güzel işlediklerini düşünüyorum. Vice City'den sonra böyle büyük bir haritaya geçilmesi ve eyalet sisteminin eklenmesi, hikaye ilerledikçe ve yeni karakterler tanıdıkça haritaya açılmamız ilerleyiş açısından güzel geliyor. Ayrıca MTA ve SA:MP modlarıyla oyun yıllarca ölümsüz oldu. Çocukluğumu büyüleyen bu oyun için paragraf paragraf yazabilirim ama kafa açmak istemiyorum, teşekkürler.
- Makaleler
- 5
Teknik açıdan tabii ki GTA 5. Ama bunun dışında verdiği nostaljik ve duygusal his işin içine girince GTA Vice City.