GTA San Andreas, hikaye ve oynanıştaki çeşitlilik ile en önde gelen oyundur.

GTA 5 ise fizik ve oyun motoru, mekanik ve grafiklerle en iyisi.

Gta 4 bitirdikten sonra üzmüştü beni ve Pc olmadığı için 7 8 sene gta sa gta vc gta 3 vs oynadım ve en son gta 4 ve 5 oynadım küçüklüğümden beri gta 5e yanıp bitiyordum hep internet cafeye vs giderdim aşırı severdim pc aldıktan sonra oynamanın hayali bambaşkaydı ama bitirmiş biri olarak sarmadı bilmiyorum grafik güzel olabilir ama yapılabilecekler çok sınırlı 3 karakter olayı iyi değil fizik motoru gta4 den sonra oynadığım için güzel gelmedi gerçekçi değil gta 4 hikayesi oynanışı ve o havasından sonra gta 5e hiç ısınamadım gta 4ü ve gta sa yı tek geçerim evet gta vc de iyi ama yıllarca defalarca gta sa bitirmiş biri olarak gta sa efsane bir oyun her şeyi ile gta 4 ve sa tektir.

GTA 5 de dahil bütün GTA oyunlarını seviyorum ama atmosferi sebebiyle GTA 4 her zaman yeri ayrıdır. Canım ne zaman bir GTA oyunu çekse önce GTA 4'ü oynarım, sonra diğerlerine devam ederim.

Ayrıca fizik motorunu konuşmaya bile gerek duymuyorum ama grafik olarak baktığımızda günümüzde hâlâ sırıtmıyor. Renk paleti beğenilmiyor evet ama 4K çözünürlüğe alıp renklerin doygunluğunu da en sona getirdiğinizde o eleştirdiğiniz şeyler yarı yarıya azalıyor, güvenin.

Bir de elbette GTA San Andreas. CJ gibi gerçek OG'lerden kimler kaldı be! 🚬