Merhaba,

HDD, NAS HDD, Kurumsal HDD, Server HDD gibi devam eden şeyler var. Bunların arasında en iyisi hangisi oluyor? Hatta Google'ı örnek vermek gerekirse, YouTube'da onlarca veri var. İllaki bir markası vardır onun da.

Google neyse, bir kenarda dursun. Bu tür HDD'lerin arasında veya bilmediğim varsa aralarından hangisi daha iyi?

Hayır değiller. Algoritma hiç doğru çalışmadı. Ben şuana kadar bir defa faydalandığımı bilirim o da Nvidia driverını SSDye atarken anında taşıma yapınca farketmiştim. Belki de 1 yıl aralıksız D diskim olmuştu. Eğer 8GB NAND bellek yerine DRAM ve doğru çalışan bir algoritma olsaydı haklıydınız.

Hayır değiller. Algoritma hiç doğru çalışmadı. Ben şuana kadar bir defa faydalandığımı bilirim o da Nvidia driverını SSDye atarken anında taşıma yapınca farketmiştim. Belki de 1 yıl aralıksız D diskim olmuştu. Eğer 8GB NAND bellek yerine DRAM ve doğru çalışan bir algoritma olsaydı haklıydınız.
Sizin fikriniz nedir tam olarak HDD konsunda? Kurumsal HDD ile server HDD arasında kaldım.

Sizin fikriniz nedir tam olarak HDD konsunda? Kurumsal HDD ile server HDD arasında kaldım.
Ben şahsi olarak 7/24 kayıt yapacak olan yani bunun için optimize edilen harddiskleri almak istedim. Benim yazma ile bir işim olmadığı için dayanıklılığı önemsiyordum. Ancak şuan 5400RPM laptop harddisklerini RAID biçiminde kullanıyorum. İhtiyacınızı yada istediğiniz özelliği belirtirseniz size fikir sunabilirim.