bymfw4
Uzman
Rün, item, skill açma sırası, jungle süreleri için Blitz kullanıyorum. En iyisi Blitz mi, yoksa daha iyi dediğiniz bir program var mı? Blitz'in sevdiğim özelliği karşıya seçilen şampiyon için rün ve item ayarlayabilmesi.
Rün, item, skill açma sırası, Jungle süreleri için Blitz kullanıyorum. En iyisi Blitz mi, yoksa daha iyi dediğiniz bir program var mı? Blitz'in sevdiğim özelliği karşıya seçilen şampiyon için rün ve item ayarlayabilmesi.
Neden peki hocam?İlla da kullanayım derseniz bence Porofessor daha iyi.
Tam olarak programların ayarladığı gibi değil.Aslında bu dediklerinizin hepsini oyun sunuyor zaten![]()
Hocam oyun da sunuyor evet ama çok da doğru denilemez.Aslında bu dediklerinizin hepsini oyun sunuyor zaten![]()
Ve Blitz gibi trackerlar genelde matchupa göre rün ve skill açma sırası belirler.Aslında bu dediklerinizin hepsini oyun sunuyor zaten![]()
O zaman Porofessor'ü deneyeyim, hangisi daha iyi gelirse ondan devam edeyim.Dediğim gibi, bir süre sonra Blitz her şeye müdahale ediyor, bazen durumsal olarak değiştirdiğiniz rünler otomatik olduğundan kaydedilmiyor vs. çok yaşadım. O yüzden Porofessor daha iyidir.