Ses kalitesi olarak gerçekten Apple Music beni YT ve Spotify'a göre memnun etti. Ayrıca fiyatı da makul, 40 TL. Çeşit bakımından ise YouTube Music en iyi oldu benim için. Spotify'ın ise algoritma çok başarılı, gayet iyi öneriler sunuyor.

Eğer çok kaliteli kulaklık, hoparlörüm yoksa YouTube Premium alır hem reklamsız video hem de müzik dinlerim. Ha ekipman varsa Apple Music.

Spotify, YouTube music'den iyi geldi bana.
Açıkcası bu biraz kişisel bir tercih meselesi... Arayüz ve kolaylık açısından bahsediyorsanız, Spotify gerçekten iyi fakat çeşitlilik açısından ve de politikaları yüzünden benim için en kötü listesine bile girebilir. Ses kalitesi benim için önemli başkası için olmayabilir.
Ayrıca öğrenci değilseniz fiyat biraz tuzlu, Apple Music gibi bir alternatifiniz olunca hoş karşılanmıyor bu fiyat.

Merhaba,

Sizce hangi müzik dinleme platformu en iyi fiyatlamayla, en iyi kaliteyi sunuyor?

1- Apple-yüksek çözünürlüklü kayıpsız kalite (alac 24 bit 192000 Hz)
2- Deezer- kayıpsız kalite (FLAC 16 bit 44100 Hz)

KHz örnekleme, bit ise taşıdığı veriler bütünü ifade eder. Apple Music en iyisi. Tabii sadece bunlar yetmez. Bu kaliteyi alınabilecek DAC+kulaklık gerekli, aksi takdirde bir şey ifade etmeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Apple-yüksek çözünürlüklü kayıpsız kalite (alac 24 bit 192000 Hz)
2- Deezer- kayıpsız kalite (FLAC 16 bit 44100 Hz)

KHz örnekleme, bit ise taşıdığı veriler bütünü ifade eder. Apple Music en iyisi. Tabii sadece bunlar yetmez. Bu kaliteyi alınabilecek DAC+kulaklık gerekli, aksi takdirde bir şey ifade etmeyecektir.
+ olarak kaliteli Dap'te iyi olur Dac yerine.

En son kullandığımda Youtube Music'te ses yüksekliğini eşitleme gibi bir özellik yoktu. Bir şarkıdan diğerine geçerken ses bir anda yükselip bir anda alçalabiliyordu. Ayrıca çevrimdışı indirdiğim müziği internetim yokken açmaya çalıştığımda internetimin olmadığı hatasını veriyordu. Bunları düzelttilerse çok iyi bir alternatif olur.

Apple müzik ses kalitesi olarak güzel ama özürlü bir tasarımı var.

Kullanım kolaylığı ve konfor açısından "bana göre" Spotify.