Bence en iyisi Turkcell. Ama bu bölgeden bölgeye değişebilir. Sizin bölgenizde Vodafone da daha yüksek çekebilir, (%0.00001 ihtimalle tabii ki.) Turkcell'de. Ama en iyi hız vs. Turkcell'de. 4.5G ile bulunduğum bölgede 200/50 Mbps alıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver
Uzman
Vodafone rezalet.Hayır değil.
Sevmiyorum Türkcell'i. Vodafone kullanıyorum odamda çekiyor çok memnunum çünkü çok ucuz.
duranforreal
Üstün
Hocam cep yakan bi operatörün bende yeri yok.En iyisi Turkcell. Zaten 3 tane var. Vodafone'un kendine hayrı yok, Turk Telekom da bahsettiğiniz gibi. Turkcell eli yüzü düzgün olan tek mobil operatör.
Ben Bimcell kullanıyorum Antalya Alanyada yaşıyorum. İyi çekiyor.
Bizim ülke starlink'e "yok eyw" dedi bizim operatörlerdende adam olmaz.
klaizee
Yetkin
Yanlış anlaşılmasın ama Vodafone'un 200TL'ye sattığı tarife için Turkcell'e 400 - 500 TL ödeyemem. Mobilde sürekli indirme yapmıyorum, 200MBPS hızlara ihtiyacım yok. Ses çeksin yeter, ve çekiyorda. Genel olarak çoğu yerde 30 - 40 MBPS alıyorum ve yetiyor.
duranforreal
Üstün
Yani bence de, bi 150mbps içinde 200 300 fazla vermeye gerek yok.Yanlış anlaşılmasın ama Vodafone'un 200TL'ye sattığı tarife için Turkcell'e 400 - 500 TL ödeyemem. Mobilde sürekli indirme yapmıyorum, 200MBPS hızlara ihtiyacım yok. Ses çeksin yeter, ve çekiyorda. Genel olarak çoğu yerde 30 - 40 MBPS alıyorum ve yetiyor.
Kesinlikle Vodafone. Turkcell bomboş operatör, ne kampanya var ne bir şey. Çekim konusuna gelirsek, Turkcell her yerde çekebiliyor fakat Vodafone her yerde çekmiyor.
Aynı mesaj içerisinde kendiniz ile çelişmeyi nasıl becerdiniz?Kesinlikle Vodafone. Turkcell bomboş operatör. Ne kampanya var, ne bir şey. Çekim konusuna gelirsek; Turkcell her yerde çekebiliyor, fakat Vodafone her yerde çekmiyor.
5
5124
Ziyaretçi
Turkcell dev yıllık 500 GB paketini kullanıyorum. Aylık 750 ödüyorum, genel olarak memnunum. Çekim problemi yaşamadım, özellikle köy yerinde çekim gücü gayet iyi. İstanbul'da zaten çekim konusunda hiç problem yaşamadım. Sadece doğal afet, deprem vb. gibi afetlerde operatör kaynaklı sorunlar yaşıyoruz maalesef. Şu an en iyisi Turkcell diyebilirim.
Dipnot: Sizin gözünüzde en iyi operatör veya en kötü operatör tartışması yapıyorsunuz, yok o çöp yok bu alınmaz yok şu alınmaz vs. Sonuç olarak iletişim aracı olarak kullanıyoruz, tabii en ucuz en uygun olan paketi istiyorsunuz ama sonrasında sorun yaşıyorsunuz. Asıl rezil olan operatör firması tartışmasız Vodafone'dur, zamanında beni az kanser etmedi. İstanbul'un merkezinde, köprünün ortasında çekmeyen bir operatör şirketi.
Dipnot: Sizin gözünüzde en iyi operatör veya en kötü operatör tartışması yapıyorsunuz, yok o çöp yok bu alınmaz yok şu alınmaz vs. Sonuç olarak iletişim aracı olarak kullanıyoruz, tabii en ucuz en uygun olan paketi istiyorsunuz ama sonrasında sorun yaşıyorsunuz. Asıl rezil olan operatör firması tartışmasız Vodafone'dur, zamanında beni az kanser etmedi. İstanbul'un merkezinde, köprünün ortasında çekmeyen bir operatör şirketi.
Aynı mesaj içerisinde kendiniz ile çelişmeyi nasıl becerdiniz?Sadece çekmediği için bile alınmaz bu lanet operatör.
Bir şeyle çeliştiğim yok. Köylerde Vodafone çekmiyor, Turkcell çekebiliyor. Merkezlerde bir fark yok. İnternetin çekip çekmemesi pek ilgilendirmiyor, genellikle Wi-Fi kullanıyorum gittiğim her yerde. Turkcell'de adamakıllı kampanya yok, ben kampanyaya bakıyorum. 1 yıl kullandım, nefret ettim Turkcell'den Salla Kazan'dan internet vermiyordu. Vodafone sık sık 5-10-20 GB verebiliyor. Her türlü Vodafone daha iyi. Turkcell'de ne var bu kadar ben anlamıyorum açıklar mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör: