Detaylar
Kim cevapladı?Hepsi birbirinden kötü ve rezil operatörler. İllâ aralarından birini seçeceksem Turkcell olurdu.
emre259 47
Başarılı
Eskiden hangisi ucuz tarife sunarsa ona geçerdim ama Vodafone elektrik kesilince hiç çekmiyordu evimde bile, o yüzden bu sene yine Turkcell'de kaldım. Fiyatı piyasayla aynı ve geçen sene 650 TL'lik tarifemi öğrenci olduğumu söyleyerek 400 TL'ye düşürtmüştüm. Kampanya dönemlerinde özellikle giriş yapılabilir.
"Vodafone şehir merkezinde çekiyor." yazısından sonra ciddiye alıp okumayı bıraktım. @Recep Baltaş'ın X profiline bakarsanız Vodafone'un İstanbul'un ortasında cekmedigini görebilirsiniz. Ayrıca Turkcell'de kampanyalar oluyor. @Toby Fox daha yeni geçiş yaptı, kendisi atmak isterse faturasını ve paket tarifelerini atabilir.Bir şeyle çeliştiğim yok. Köylerde Vodafone çekmiyor, Turkcell çekebiliyor. Merkezlerde bir fark yok. İnternetin çekip çekmemesi pek ilgilendirmiyor, genellikle Wi-Fi kullanıyorum gittiğim her yerde. Turkcell'de adamakıllı kampanya yok ben kampanyaya bakıyorum 1 yıl kullandım nefret ettim Turkcell'den Salla Kazan'dan internet vermiyordu. Vodafone sık sık 5-10-20 GB verebiliyor. Her türlü Vodafone daha iyi. Turkcell'de ne var bu kadar ben anlamıyorum açıklar mısınız?
Gerçekten işe yarıyor mu? Öğrenciyim diyince paket fiyatı düşüyorsa deneyeceğim sonraki dönem.Eskiden hangisi ucuz tarife sunarsa ona geçerdim ama Vodafone elektrik kesilince hiç çekmiyordu evimde bile, o yüzden bu sene yine Turkcell'de kaldım. Fiyatı piyasayla aynı ve geçen sene 650 TL'lik tarifemi öğrenci olduğumu söyleyerek 400 TL'ye düşürtmüştüm. Kampanya dönemlerinde özellikle giriş yapılabilir.
Son düzenleme:
yusufumm07 48
Üstün
Turkcell sevsemde en iyi baz istasyonu onda Kocaeli gibi yerde Türk Telekom vodafone biriyle konuşamıyorsun kesiliyor. Mecbur Turkcell geçeceksin.
emre259 47
Başarılı
Yalan yanlış bilgilendirme yapmak istemem. Benim durumum şöyleydi; o dönem tarife seçtim ve 650 TL idi. 1 ay sonra yıl sonu kampanyası yaptıklarını ve aynı tarifenin 400 TL olduğunu fark ettim. Aradım müşteri hizmetlerini işte öğrenciyim çok fazla ödeme gücüm yok vs bu kampanyalı fiyatı bana yapma şansınız yok mu dedim ve fiyatı direkt düşürdüler.Gerçekten işe yarıyor mu? Öğrenciyim diyince paket fiyatı düşüyorsa deneyeceğim sonraki dönem.
5
5124
Ziyaretçi
Bir şeyle çeliştiğim yok. Köylerde Vodafone çekmiyor, Turkcell çekebiliyor. Merkezlerde bir fark yok. İnternetin çekip çekmemesi pek ilgilendirmiyor, genellikle Wi-Fi kullanıyorum gittiğim her yerde. Turkcell'de adamakıllı kampanya yok, ben kampanyaya bakıyorum. 1 yıl kullandım, nefret ettim Turkcell'den Salla Kazan'dan internet vermiyordu. Vodafone sık sık 5-10-20 GB verebiliyor. Her türlü Vodafone daha iyi. Turkcell'de ne var bu kadar ben anlamıyorum açıklar mısınız?
Vallahi bana her gün kampanya sunuyorlar, geçen ay GeForce NOW kampanyası vardı, sonra HBO Max kampanyası başlattılar. 3 ay YouTube Premium kampanyası sundular. Siz her gittiğiniz yer de Wi-Fi kullanıyorsunuz herkes kullanmıyor, yani siz ne kullanıyorsanız herkes onu kullanmıyor maalesef bu yanlış bir düşünce. Vodafone şu ana kadar en rezil operatördür yukarıda belirttiğim üzere. İnternetin çekip çekmemesi sizi pek ilgilendirmeyebilir ama günümüz koşullarında internet en önemli kullanım amacıdır. Vodafone isterse 100 GB internet versin asla en iyi operatör değildir. Her zaman son kullanıcı yorumları önemlidir, siz memnun olursunuz ama başkası memnun olmaz. İstedikleri kadar kampanya sunsunlar gene en rezil operatör Vodafone'dur. Türk Telekom'u saymıyorum bile. Bütün operatörleri kullandım sadece memnun olduğum arasından tek operatör Turkcell oldu. Turkcell'in bazı lokasyonlarında 5G hizmeti aktif iken mobil veri hızında 600 750 Mbps arası internet hızı alıyorum. Köy'de bile Speedtest hızım 4.5G mobil bandında 150-250 Mbps arası çıkıyor.
Lacan 10
Üstün
- Makaleler
- 82
En iyisi Turkcell. Vodafone'un kendine hayrı yok.
Turk Telekom çok değişken.
Vodafone'a geçmeyin de ne yaparsanız yapın.
Turk Telekom çok değişken.
Vodafone'a geçmeyin de ne yaparsanız yapın.
320 TL'ye 45 GB tarifem. Kampanya sence yok mu ? Turkcell bu yıl baya eli boldu, kimse kusura bakmasın.Bir şeyle çeliştiğim yok. Köylerde Vodafone çekmiyor, Turkcell çekebiliyor. Merkezlerde bir fark yok. İnternetin çekip çekmemesi pek ilgilendirmiyor, genellikle Wi-Fi kullanıyorum gittiğim her yerde. Turkcell'de adamakıllı kampanya yok, ben kampanyaya bakıyorum. 1 yıl kullandım, nefret ettim Turkcell'den Salla Kazan'dan internet vermiyordu. Vodafone sık sık 5-10-20 GB verebiliyor. Her türlü Vodafone daha iyi. Turkcell'de ne var bu kadar ben anlamıyorum açıklar mısınız?
5
5124
Ziyaretçi
320 TL'ye 45 GB tarifem. Kampanya sence yok mu? Turkcell bu yıl bayağı eli boldu, kimse kusura bakmasın.
Hocam benim dev yıllık 500 GB vallahi her gün kampanya sunuyorlar. Asıl diğer operatörler kampanya sunmuyor.
Yeni konular
-
24 GB RAM ve R5 4500U işlemcili laptop için Windows sürümü önerisi
- ShadowLegion
-
-
-
-
-
-
GNOME OS, TestFlight benzeri yeni bir deneysel yazılım test uygulaması geliştiriyor
- EmirFarukTopal