Sizce hangisi daha iyi?

• Tomb Raider'dan Lara Croft

Oy: 0 0,0%
  • Far Cry 3'ten Vaas

• Resident Evil'dan Leon

• Dead by Daylight'tan Micheal Myers

• Oy verenlerin toplamı
    38
Hitman ve Arthur Morgan. Biri oyun tarihinin en iyi ajanı. Biri en iyi yazılmış karakteri bu yüzden oy kullanmıyorum. Şunu da ekleyeyim olaya Kratos gibi doğaüstü varlıklar girmezse Hitman tüm karakterleri alır oyunlardaki.

Hitman, Steve'i alamaz bu arada. Oyun dünyasında Hitman'i patatese çevirecek çok karakter var.

Bu listede çok sevdiğim karakterler olduğundan doğrudan birisini en iyi seçemiyorum. O yüzden temsili bir cevap olarak Kratos diyeceğim.

Hitman, Steve'i alamaz bu arada. Oyun dünyasında Hitman'i patatese çevirecek çok karakter var.

Bu listede çok sevdiğim karakterler olduğundan doğrudan birisini en iyi seçemiyorum. O yüzden temsili bir cevap olarak Kratos diyeceğim.
Ne demiştim ben? Doğaüstü olmayan. Hitman'i alabilecek bir tane falan belki 3 falan vardır alabilecek insan karakter.

Ne demiştim ben? Doğaüstü olmayan. Hitman'i alabilecek bir tane falan belki 3 falan vardır alabilecek insan karakter.

Steve düz insan hocam, bir olayı yok. Gamemode'a geçmediği versiyonu bile aşırı güçlü. İnsan olmasına rağmen yine Hitman'i patates edecek karakterler var maalesef :D.

1772493708881.webp