ömer0999 Başarılı Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 61 Beğeniler 13 Yer Zeytinburnu 16 Mart 2026 #21 Michael Townley
Kenichi Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 272 Çözümler 1 Beğeniler 191 27 Mart 2026 #22 Estelle Bright.
Philologically Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 469 Çözümler 2 Beğeniler 295 27 Mart 2026 #23 Ben Niko dedim ama Price ve Arthur da sağlam seçenekler. Leon her ne kadar sevilen biri olsa da yarışmayı kazanamaz Isenea Dieur Has dedi: Hitman, Steve'i alamaz bu arada. Oyun dünyasında Hitman'i patatese çevirecek çok karakter var. Bu listede çok sevdiğim karakterler olduğundan doğrudan birisini en iyi seçemiyorum. O yüzden temsili bir cevap olarak Kratos diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence Niko Bellic, Hitman'i ayıklar
Ben Niko dedim ama Price ve Arthur da sağlam seçenekler. Leon her ne kadar sevilen biri olsa da yarışmayı kazanamaz Isenea Dieur Has dedi: Hitman, Steve'i alamaz bu arada. Oyun dünyasında Hitman'i patatese çevirecek çok karakter var. Bu listede çok sevdiğim karakterler olduğundan doğrudan birisini en iyi seçemiyorum. O yüzden temsili bir cevap olarak Kratos diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence Niko Bellic, Hitman'i ayıklar