Esenlikler, iyi sosyaller.
Rekabetçi oyunlarına bakıyordum da, bir sürü hoş duran oyun var ancak hangisine başlasam emin olamadım. Aynı anda birden fazla rekabetçi oynanmaz, ben oynamam en azından. Rekabetçi oyunu önerir misiniz? FPS olup olmaması önemli değil.
Esenlikler, iyi Sosyaller.
Rekabetçi oyunlarına bakıyordum da, bir sürü hoş duran oyun var ancak hangisine başlasam emin olamadım. Aynı anda birden fazla rekabetçi oynanmaz, ben oynamam en azından. Rekabetçi oyunu önerir misiniz? FPS olup olmaması önemli değil.
Esenlikler, iyi Sosyaller.
Değişir. Shooter mı istiyorsun yoksa başka bir tür mü? Shooter ise high TTK türleri mi daha çok seviyorsun yoksa low TTK oyunları mı? Deadlock tarzı bir oyunu öğrenmesi uzun süre ister mesela. Bu zamanı ayırabilir misin? Çok çeşit rekabetçi oyun var. Aklıma gelen birkaç oyun önereyim. FC26, BF6, CS2, Valorant, Apex Legends, Overwatch, R6, Marvel Rivals, Rocket League, Hunt: Showdown, Arc Raiders, The Finals veya Rust olabilir.