Microsoft Edge'de AdGuard kullanırken özellikle YouTube'daki reklamları engellememeye başlaması sorun olmuştu, Firefox yükleyip uBlock Origin'i ekleyince YouTube da dahil her sitede engellemeye başladı reklamları. Mobilde de Brave iş görüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Floorp veya zen browser kullan mis gibi.Hocam ben de kullanıyorum ama az önce mesaj geldi artık Chrome tarafından desteklenmiyormuş.
bymfw4
Uzman
Farkları nedir?
Ublock Origin Lite dan şaşmayın. Bu kadar az kaynak tüketen başka adblocker yok.
bymfw4
Uzman
Neden Lite? uBlock Origin ile farkı ne?Ublock Origin Lite dan şaşmayın. Bu kadar az kaynak tüketen başka adblocker yok.
Düz sürüm MV2 de kaldığından şu an Chromium'larda çalışmıyor. Lite ise bir tık daha kısıtlı ama günlük kullanıcı için oldukçs yeterli bir sürüm. Zamanla onu da düz sürüm seviyesine çekerler. Düz sürümden tam farkı ise kendi Adblock listenizi ekleyememeniz sanırım ama ona da gerek yok bence. Kendi listeleri her açıdan yeterli.
bymfw4
Uzman
Sadece Chrome için çalışmıyor olmasın? Edge'de herhangi bir sıkıntı yok şu an.Düz sürüm MV2 de kaldığından şu an Chromium'larda çalışmıyor. Lite ise bir tık daha kısıtlı ama günlük kullanıcı için oldukçs yeterli bir sürüm. Zamanla onu da düz sürüm seviyesine çekerler. Düz sürümden tam farkı ise kendi Adblock listenizi ekleyememeniz sanırım ama ona da gerek yok bence. Kendi listeleri her açıdan yeterli.
Sadece Chrome için çalışmıyor olmasın? Edge'de herhangi bir sıkıntı yok şu an.
Chrome desteği kesti hocam. Sizde nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bir noktada tüm Chromium tabanlı tarayıcılarda MV2 eklentiler çalışmayacak.
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1