DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #1 Merhaba! İşte en iyi reklam engelleyicileri: Adguard AdGuard reklam engelleyicisini 3 yıl boyunca kullandım. İyi yanları oldu; kötü günlerimde bazı akıllı tahta internet kafelerinde de kullanıldı İyi yanları: Google, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter gibi ve kötü yazılımları engelleme platformlarda reklam engelleme Filtre ekleme özelliği Kötü yanları: Artık düzenli güncelleme yok Bazen YouTube reklamlarını engellemiyor Fazla bellek ve CPU kullanımı uBlock Origin uBlock Origin'i 1 yıl kullandım. Açık kaynak kodlu ve güvenli. AdGuard'ın rakibi olarak öne çıkıyor. İyi yanları: Filtre ekleme Script engelleme Phishing URL ve Online kötü amaçlı URL engelleme Çerez bildirimlerini engelleme Kötü yanları: Bazen çalışmıyor, silip yeniden yüklemek gerekebiliyor. Adblock Google ile anlaşması nedeniyle artık YouTube reklamlarını engellemiyor. CPU kullanımı yüksek olabilir. İyi yanları: Reklam engelleme Kötü amaçlı yazılımları engelleme (muhtemelen) Kötü yanları: Anlaştığı sitelerde reklam engellemiyor Filtre ekleme özelliği ücretli Düzenli çalışma performansı sorunlu Test Ad Block - Toolz testleri Dosya Ekleri ublcokorgion.webp 13,8 KB · Görüntüleme: 150 adblocktest.webp 13,5 KB · Görüntüleme: 133 adguard.webp 13,4 KB · Görüntüleme: 134 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Merhaba! İşte en iyi reklam engelleyicileri: Adguard AdGuard reklam engelleyicisini 3 yıl boyunca kullandım. İyi yanları oldu; kötü günlerimde bazı akıllı tahta internet kafelerinde de kullanıldı İyi yanları: Google, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter gibi ve kötü yazılımları engelleme platformlarda reklam engelleme Filtre ekleme özelliği Kötü yanları: Artık düzenli güncelleme yok Bazen YouTube reklamlarını engellemiyor Fazla bellek ve CPU kullanımı uBlock Origin uBlock Origin'i 1 yıl kullandım. Açık kaynak kodlu ve güvenli. AdGuard'ın rakibi olarak öne çıkıyor. İyi yanları: Filtre ekleme Script engelleme Phishing URL ve Online kötü amaçlı URL engelleme Çerez bildirimlerini engelleme Kötü yanları: Bazen çalışmıyor, silip yeniden yüklemek gerekebiliyor. Adblock Google ile anlaşması nedeniyle artık YouTube reklamlarını engellemiyor. CPU kullanımı yüksek olabilir. İyi yanları: Reklam engelleme Kötü amaçlı yazılımları engelleme (muhtemelen) Kötü yanları: Anlaştığı sitelerde reklam engellemiyor Filtre ekleme özelliği ücretli Düzenli çalışma performansı sorunlu Test Ad Block - Toolz testleri
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 816 Çözümler 29 Beğeniler 952 Yer Black Shores Archipelago 19 Mayıs 2024 #2 uBlock Origin'in üstünde bir reklam engelleyici şu an piyasada yok. Harika bir şey.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #3 The Shorekeeper dedi: uBlock Origin'in üstünde bir reklam engelleyici şu an piyasada yok. Harika bir şey. Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı unutma
The Shorekeeper dedi: uBlock Origin'in üstünde bir reklam engelleyici şu an piyasada yok. Harika bir şey. Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı unutma
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 19 Mayıs 2024 #4 uBlock Origin hayattır.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 816 Çözümler 29 Beğeniler 952 Yer Black Shores Archipelago 19 Mayıs 2024 #5 DefenderNinja dedi: AdGuard'ı unutma Genişletmek için tıkla... AdGuard, uBlock Origin kadar iyi değil.
DefenderNinja dedi: AdGuard'ı unutma Genişletmek için tıkla... AdGuard, uBlock Origin kadar iyi değil.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #6 The Shorekeeper dedi: AdGuard, uBlock Origin kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Piyasanın eskisi bana göre AdGuard.
The Shorekeeper dedi: AdGuard, uBlock Origin kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Piyasanın eskisi bana göre AdGuard.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 816 Çözümler 29 Beğeniler 952 Yer Black Shores Archipelago 19 Mayıs 2024 #7 Eski olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 19 Mayıs 2024 #8 uBlock Origin'de çalışmama sorunu hiç yaşamadım.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #9 Mehmet dedi: uBlock Origin'de çalışmama sorunu hiç yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaşadım.
Mehmet dedi: uBlock Origin'de çalışmama sorunu hiç yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaşadım.
Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 813 Yer İzmir 19 Mayıs 2024 #10 uBlock Origin bir imparatordur, kraldır ve kolay kolay üzmez günlük kullanımda. Çalışmamasını pek yaşamadım ama ender sitelerde sorun çıkarabiliyor.
uBlock Origin bir imparatordur, kraldır ve kolay kolay üzmez günlük kullanımda. Çalışmamasını pek yaşamadım ama ender sitelerde sorun çıkarabiliyor.