DefenderNinja
Yetkin
Eskiden piyasanın en iyisiydi AdGuard'ı ama şu an güncelleme almadığı için kötüleşti.
Ben ublockorigin'de bir sorunla karşılamıdim hocam. Isterseniz github üzerinden bildirim. Piyasada bundan daha iyi adblock yok. Bir site ublockorigin'i algiliyorsa, Github üzerinden bildiriyorum 1 günden kısa sürede sorun çözülüyor.Merhaba! İşte en iyi reklam engelleyicileri:
Adguard
AdGuard reklam engelleyicisini 3 yıl boyunca kullandım. İyi yanları oldu; kötü günlerimde bazı akıllı tahta internet kafelerinde de kullanıldı
İyi yanları:
Kötü yanları:
- Google, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter gibi ve kötü yazılımları engelleme platformlarda reklam engelleme
- Filtre ekleme özelliği
uBlock Origin
- Artık düzenli güncelleme yok
- Bazen YouTube reklamlarını engellemiyor
- Fazla bellek ve CPU kullanımı
uBlock Origin'i 1 yıl kullandım. Açık kaynak kodlu ve güvenli. AdGuard'ın rakibi olarak öne çıkıyor.
İyi yanları:
Kötü yanları:
- Filtre ekleme
- Script engelleme
- Phishing URL ve Online kötü amaçlı URL engelleme
- Çerez bildirimlerini engelleme
Adblock
- Bazen çalışmıyor, silip yeniden yüklemek gerekebiliyor.
Google ile anlaşması nedeniyle artık YouTube reklamlarını engellemiyor. CPU kullanımı yüksek olabilir.
İyi yanları:
Kötü yanları:
- Reklam engelleme
- Kötü amaçlı yazılımları engelleme (muhtemelen)
- Anlaştığı sitelerde reklam engellemiyor
- Filtre ekleme özelliği ücretli
- Düzenli çalışma performansı sorunlu
Test Ad Block - Toolz testleri
uBlock Origin bir imparatordur, kraldır ve kolay kolay üzmez günlük kullanımda. Çalışmamasını pek yaşamadım ama ender sitelerde sorun çıkarabiliyor.
Kiwi Browser indirip neredeyse tüm chrome eklentilerini kullanabilirsiniz.Ben eklenti kurulamadığı için mobil Google Chrome'da https://dnsforge.de/dns-query kullanıyorum o da %97 engelliyor.
Eki Görüntüle 48038