Ben eklenti kurulamadığı için mobil Google Chrome'da https://dnsforge.de/dns-query kullanıyorum o da %97 engelliyor.
Screenshot_2024-05-19-15-15-07-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Öncelikle testler boş is. Sıfır site açar ve filtrelerini hiçbirine takılmayacak reklam koyarım ve engellemez.

uBlock Origin ve AdGuard dışındakiler de boş is. Bu piyasa bir günde oluşmadı. Kolay kolay da değişecek değil.

Reklam engelleyici eklentilerin kendi güncellemeleri pek önemli değil. Filtre listeleri önemli. İkisi de yeterince güncel. AdGuard daha invasive bir yaklaşım sergilediği için daha ağır.

İkisinin de destek için kullanabileceğiniz platformları var. Sorununuzu oraya yazarsanız çalışmıyor silip yüklemek gerekiyor gibi uydurma sorunlardan kurtulabilirsiniz. Sebebi bilinmeyen sorunlarda size çözüm sunması doğru bir çözüm olduğu anlamına gelmiyor.

AdGuard bence yeterince aktif.

Merhaba! İşte en iyi reklam engelleyicileri:

Adguard

AdGuard reklam engelleyicisini 3 yıl boyunca kullandım. İyi yanları oldu; kötü günlerimde bazı akıllı tahta internet kafelerinde de kullanıldı

İyi yanları:

• Google, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter gibi ve kötü yazılımları engelleme platformlarda reklam engelleme
  • Filtre ekleme özelliği
Kötü yanları:

• Artık düzenli güncelleme yok
  • Bazen YouTube reklamlarını engellemiyor
  • Fazla bellek ve CPU kullanımı
uBlock Origin

uBlock Origin'i 1 yıl kullandım. Açık kaynak kodlu ve güvenli. AdGuard'ın rakibi olarak öne çıkıyor.

İyi yanları:

• Filtre ekleme
  • Script engelleme
  • Phishing URL ve Online kötü amaçlı URL engelleme
  • Çerez bildirimlerini engelleme
Kötü yanları:

• Bazen çalışmıyor, silip yeniden yüklemek gerekebiliyor.
Adblock

Google ile anlaşması nedeniyle artık YouTube reklamlarını engellemiyor. CPU kullanımı yüksek olabilir.

İyi yanları:

• Reklam engelleme
  • Kötü amaçlı yazılımları engelleme (muhtemelen)
Kötü yanları:

• Anlaştığı sitelerde reklam engellemiyor
  • Filtre ekleme özelliği ücretli
  • Düzenli çalışma performansı sorunlu

Test Ad Block - Toolz testleri
Ben ublockorigin'de bir sorunla karşılamıdim hocam. Isterseniz github üzerinden bildirim. Piyasada bundan daha iyi adblock yok. Bir site ublockorigin'i algiliyorsa, Github üzerinden bildiriyorum 1 günden kısa sürede sorun çözülüyor.

uBlock Origin bir imparatordur, kraldır ve kolay kolay üzmez günlük kullanımda. Çalışmamasını pek yaşamadım ama ender sitelerde sorun çıkarabiliyor.

Ben eklenti kurulamadığı için mobil Google Chrome'da https://dnsforge.de/dns-query kullanıyorum o da %97 engelliyor.
Eki Görüntüle 48038
Kiwi Browser indirip neredeyse tüm chrome eklentilerini kullanabilirsiniz.

Adguard mobil uygulamasını kullanıyorum ve filtreler sürekli güncelleniyor aslında. Güncelleme almamasından kastınız nedir tam olarak farklı bir durum mu var? Eklenti için mi geçerli ya da dediğiniz?