Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Instagram'dan forma almayın.
Cıngıllıoğlu Kolonyası
Becerikli
Almayın. Sağlığınız için kötü.
Bazı spor mağazalarında türk takımlarının falan formaları sezon sonu indirimiyle iyi fiyatla düşebiliyor iyi dediğim de çok iyi değil, yani 5 çakma forma alacağına 1 tane orjinal alabilirsin benim fikrimce. Tabii bütçen vs. önemli.Bir sürü insta forma sayfası var, güncel hangisinden alayım?
- Makaleler
- 62
1 tane orijinal forma kaç para haberiniz var mı? 5 tane çakma forma parasıyla 1 tane orijinal eşit değil.Bazı spor mağazalarında türk takımlarının falan formaları sezon sonu indirimiyle iyi fiyatla düşebiliyor iyi dediğim de çok iyi değil, yani 5 çakma forma alacağına 1 tane orjinal alabilirsin benim fikrimce. Tabii bütçen vs. önemli.
Bir orjinal forma 1500TL'ye kadar düşebiliyor bizzat ben aldım. pazarda da 350TL'den başlıyor bizim burda.1 tane orijinal forma kaç para haberiniz var mı? 5 tane çakma forma parasıyla 1 tane orijinal eşit değil.
- Makaleler
- 62
Sen burada 1500 TL'ye kadar düşebilecek bir forma görüyor musun?Bir orjinal forma 1500TL'ye kadar düşebiliyor bizzat ben aldım. pazarda da 350TL'den başlıyor bizim burda.
Ayrıca 350 TL'ye alınan o çakma formalar sağlığa zararlı.
Ben de ondan bahsediyorum ve zaten dikkatli okursan sezon sonu indirimden bulabilirsin dedim. Ben gidip de yeni sezon formalarından bahsetmiyorum.Sen burada 1500 TL'ye kadar düşebilecek bir forma görüyor musun?
Eki Görüntüle 164507
Psg forması alacağım hocam.Bazı spor mağazalarında türk takımlarının falan formaları sezon sonu indirimiyle iyi fiyatla düşebiliyor iyi dediğim de çok iyi değil, yani 5 çakma forma alacağına 1 tane orjinal alabilirsin benim fikrimce. Tabii bütçen vs. önemli.
Kalitelisini bulamadım hocam.
Neden zararlı hocam?Sen burada 1500 TL'ye kadar düşebilecek bir forma görüyor musun?
Eki Görüntüle 164507