En iyi sogutucuya sahip RTX 4070 Super modeli hangisi?

WRZ

Uzman
4070 Super'li bir sistem toplamak istiyorum ama kafama takilan sorular var. Şu an Gigabyte RTX 2060 Windforce kullanıyorum ve sıcaklıklar rezalet. Ben de en iyi soğutmaya sahip 4070 Super'i merak ediyorum.

Listemde şu kartlar var:
  • ASUS ROG STRIX 4070 Super.
  • ASUS TUF 4070 Super.
  • ASUS Prime 4070 Super.
  • MSI Gaming X Slim 4070 Super.
  • MSI Ventus 2X fan 4070 Super.
  • MSI Ventus 3X fan 4070 Super.
  • Gigabyte Windforce OC 4070 Super.
  • ASUS Dual 4070 Super.

Isılarını merak ediyorum cunkü 85 derece ekran kartı kullanmaktan bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windforce olan değildir diye düşünüyorum. 3x olanlardan biridir. Bende merak ettim bunu

Liste haricinde Aorus 4070 Super. Attığınız modeller arasında ROG olan en iyisi.

Attıkların arasında ROG ama senin zaten ekran kartının 4090 ya da 4080 super değilse rog a kadar çıkmana gerek yok daha uygun modelli bir şeyler tercih etmen daha iyi. Bütçen var diyor isen 4080 super zorlardım ya da 5070 beklerdim.

Bu kartlar arasında çığ gibi ücret farkı vardır. Fiyat ve performansa göre kıyaslamak daha mantıklı. 40 bin TL'ye yakın olanları elerdim. Aynı paraya çünkü TI Super ürünler var.

Asus TUF 30 bin liraymış. Gaming X Slim'e göre ne durumda bilmiyorum ama bu listede en başarılı 3 karttan birisi TUF olmalı.
ROG> TUF veya Gaming X Slim > TUF veya Gaming X Slim ikilisinden geriye kalanı.

Gaming X Slim kullandım. 2000RPM üstü görüyordu kart. Gaming X Trio'nun kırpılmış versiyonu. TUF tokatlar geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…