En iyi Torrent programı nedir?

2242

Üstün
Bilgisayar için lazım. Güvenilir, hızlı indirme yapan. Açık kaynak olursa iyi olur. Qbittorent kullanıyorum şu an. Ama hızından memnun değilim. UTorrent'i önermezseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
qBittorrent. Açık kaynak kodlu ve reklamsız.

@2242 özür dilerim, zaten qBittorrent kullandığınızı ama memnun kalmadığınızı söylemişsiniz. Yalnız bu konu hakkında bir şey söyleyeceğim. Bence o yavaşlığın sebebi qBittorrent değil. Kullandığınız istemciye bağlı değil bu. Sizin indirdiğiniz dosyayı seed eden kişi sayısı az olmalı. Bu sebeple adam gibi bir hızla indiremiyorsunuz.

Takdir edersiniz ki Torrent P2P protokolüyle çalışır.

Yazıp gönderdikten sonra fark ettim de yazım çok yapay zeka gibi duruyor ya

Son düzenleme:
En iyisi qBittorrent ama onu istemiyorsanız mesela Microsoft Store'da Torrex diye bir uygulama var. Çok az reklam var ama o kadar da olur. O uygulamayı öneririm. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

En iyisi qBittorrent ama onu istemiyorsanız mesela Microsoft Store'da Torrex diye bir uygulama var. Çok az reklam var ama o kadar da olur. O uygulamayı öneririm. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
qBittorrent'i terk etmeye gerek yok. Muhtemelen indirdiği dosyayı seed eden kişi yok ve arkadaş qBittorrent'in suçu sanmış.

qBitTorrent. FDM de kullanabilirsiniz hem torrent hem de download manager olarak.

Bilgisayar için lazım. Güvenilir, hızlı indirme yapan. Açık kaynak olursa iyi olur. Qbittorent kullanıyorum şu an. Ama hızından memnun değilim. UTorrent'i önermezseniz iyi olur.
qBittorrent

Paketleyende sorun sende değil torentlerde en iyi qbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…