NVIDIA Denetim Masası’nda Optimus ve sadece NVIDIA GPU seçenekleri var; aynı şekilde NitroSense uygulamasında da seçenekler mevcut. Hangisinden seçersem daha iyi olur, yani NVIDIA’dan mı yoksa NitroSense’den mi seçersem daha iyi performans sağlar?
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Laptoplarda hibrit kullanımdan yanayım. Oyun bazlı harici ekran kartı seçimi daha mantıklı olur.
mustafaaozk
Uzman
Oyun için kullanacaksan Full dGPU only(NVIDIA GPU) yap eğer hem oyun ve gündelik için hybrid(hibrit Optimus olan). Bende GameGaraj X7t 5070 var. Yoksa fanlardan çok ses çıkıyor.
Oyun için kullanacaksan Full dGPU only(NVIDIA GPU) yap eğer hem oyun ve gündelik için hybrid(hibrit Optimus olan). Bende GameGaraj X7t 5070 var. Yoksa fanlardan çok ses çıkıyor.
ama nvidiadan mı yapayım yoksa nitrosense üzerinden mi
Laptoplarda hibrit kullanımdan yanayım. Oyun bazlı harici ekran kartı seçimi daha mantıklı olur.
Onu biliyorum ben hangisinden yapacağımı sordum NVIDIA'dan mı yoksa NitroSense'den mi?
mustafaaozk
Uzman
Ama NVIDIA'dan mı yapayım yoksa NitroSense üzerinden mi?
Onu biliyorum ben hangisinden yapacağımı sordum NVIDIA'dan mı yoksa NitroSense'den mi?
NitroSense varsa oradan yap yoksa BIOS'tan da olur.
NitroSense varsa oradan yap yoksa BIOS'tan da olur.
Ben NVIDIA'dan yapıyorum bir sıkıntı olur mu?
mustafaaozk
Uzman
SS at bir bakayım. Olmaz bence.
Biri NitroSense diğeri NVIDIA
Dosya Ekleri
mustafaaozk
Uzman
NVIDIA ilk defa böyle gördüm bende bu ayar yok. Sen BIOS'ta olanı yap bence. Bende GPU only yapınca bu ayar kalkıyor. Ve daha çok özellik geliyor.
NVIDIA ilk defa böyle gördüm bende bu ayar yok. Sen BIOS'ta olanı yap bence. Bende GPU only yapınca bu ayar kalkıyor. Ve daha çok özellik geliyor.
Eki Görüntüle 201631
Eki Görüntüle 201632
nvidia denetim masası üzerinden seçtiğimde de o ayarlar bana da geliyor
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-