Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayar için lazım. Güvenilir, hızlı indirme yapan. Açık kaynak olursa iyi olur. Qbittorent kullanıyorum şu an. Ama hızından memnun değilim. UTorrent'i önermezseniz iyi olur.
BitTorrent.
- Makaleler
- 5
qBittorrent. Açık kaynak kodlu ve reklamsız.
@2242 özür dilerim, zaten qBittorrent kullandığınızı ama memnun kalmadığınızı söylemişsiniz. Yalnız bu konu hakkında bir şey söyleyeceğim. Bence o yavaşlığın sebebi qBittorrent değil. Kullandığınız istemciye bağlı değil bu. Sizin indirdiğiniz dosyayı seed eden kişi sayısı az olmalı. Bu sebeple adam gibi bir hızla indiremiyorsunuz.
Takdir edersiniz ki Torrent P2P protokolüyle çalışır.
@2242 özür dilerim, zaten qBittorrent kullandığınızı ama memnun kalmadığınızı söylemişsiniz. Yalnız bu konu hakkında bir şey söyleyeceğim. Bence o yavaşlığın sebebi qBittorrent değil. Kullandığınız istemciye bağlı değil bu. Sizin indirdiğiniz dosyayı seed eden kişi sayısı az olmalı. Bu sebeple adam gibi bir hızla indiremiyorsunuz.
Takdir edersiniz ki Torrent P2P protokolüyle çalışır.
Yazıp gönderdikten sonra fark ettim de yazım çok yapay zeka gibi duruyor ya 
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
qBittorrent'i terk etmeye gerek yok. Muhtemelen indirdiği dosyayı seed eden kişi yok ve arkadaş qBittorrent'in suçu sanmış.En iyisi qBittorrent ama onu istemiyorsanız mesela Microsoft Store'da Torrex diye bir uygulama var. Çok az reklam var ama o kadar da olur. O uygulamayı öneririm. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
- Makaleler
- 17
qBitTorrent. FDM de kullanabilirsiniz hem torrent hem de download manager olarak.
yusufumm07
Üstün
qBittorrentBilgisayar için lazım. Güvenilir, hızlı indirme yapan. Açık kaynak olursa iyi olur. Qbittorent kullanıyorum şu an. Ama hızından memnun değilim. UTorrent'i önermezseniz iyi olur.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Sorun qBittorrent değil ki.Bilgisayar için lazım. Güvenilir, hızlı indirme yapan. Açık kaynak olursa iyi olur. Qbittorent kullanıyorum şu an. Ama hızından memnun değilim. UTorrent'i önermezseniz iyi olur.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor