Tavan belki bir işe yarıyordur gerisi bence para israfı. Oda 30 dereceye ulaşmışsa hiçbirisi işe yaramaz.
Bu yorumunuza katılmıyorum. Hiçbir işe yaramasa kimse almaz pazarı bu kadar büyük olmaz. Buradaki soğutmak ile serinletmek arasındaki farkı iyi anlamak ikisini birbirinden ayırmak lazım. Odanın içi 50 derece oluyorsa zaten klima da zorlanır dış ünite çok ısınır. Tavan vantilatörü de iş yapmasına yapıyor ama kullanışlı değil camilerde oluyor öyle büyük kapalı alanlarda iş görür ama ev içinde bence olmaz.Tavan belki bir işe yarıyordur gerisi bence para israfı. Oda 30 dereceye ulaşmışsa hiçbirisi işe yaramaz.
Ses ve serinletme olarak büyük olan ve yavaş dönenler hoşuma gidiyor. Bu da nispeten dibinde oturulan yer vantilatörü oluyor.
Nemi %95 mi yapıyor?
Herhangi bir modem modeli açtım ve yoğuşma olmadığı sürece %20-95 arası nemde çalışır demişler. %95 nemde yoğuşma olmaması mucize gibi bir şey. Gerçi plastikler pek iyi iletken olmadığı için en geç yoğuşma yapacak yüzeyler arasında.
Başınıza böyle bir şey geldi mi veya geleni gördünüz mü? Bilmediğimden soruyorum hiç sulu kule kullanmadım mesela alsam bilgisayar başında kullanırsam birkaç aya tüm cihazlar bozulur mu? Bir de klimanın daha iyi olduğunu zaten biliyorum vantilatör konusu açtım
Konuyu açmadan biraz YouTube'da videolarını izledim ürün yorumlarını okudum mesela kumtel kule tipi olan var kendine hayrı yok dibine sokman lazım hafif bir hava versin onu zaten şu an kullandığım masaüstü desk fan da yapıyor. Dediğin gibi iyi modelini alırsak belki kule tipi düşünülebilir. Normal ve sessiz kaliteli vantilatörlerin fiyatı çok pahalı çok sağlam ürünler var ama F/P kategorisindne çıkıyor. Neredeyse klima fiyatında olanlar var.
Zaten bu konu 1-2 gün dursun bir tane yer vantilatörü modeli var o alınır mı diye konu açacağım zaten ankette oylamada da kutu tipi yer vantilatörünü seçtim bilgisayar başında hem sessizlik+serinletme hem de F/P açısından en iyisi gibi duruyor benim düşünceme göre. Büyük fanlı olup yavaş döndüğü zaman zaten Ultra sessizlik oluyor ve yüzüne karşı basınçlı hava değil de yumuşak bir serinlik veriyor ama dediğin özellikte ayaklı olanlar pahalı.