Olur neden olmasın ben sadece aşırı önemli bir şeyi bir sunucuya emanet eder miyim bilmiyorum.
Düzeltme yapayım: Emanet edilen bir şeye bir şey olacağından falan korkmuyorum ama benim dışımda başkalarının da erişebilme ihtimali olacağı için (gerek hacklenme durumu gerekse sunucudakilerin görmesi falan) bundan dolayı çok önemli bir şeyi emanet etmem. Şifreleme yapan servisler var ama yine de çok önemli bir şeyi yüklemezdim sanırım.
Olur neden olmasın ben sadece aşırı önemli bir şeyi bir sunucuya emanet eder miyim bilmiyorum.
Düzeltme yapayım: Emanet edilen bir şeye bir şey olacağından falan korkmuyorum ama benim dışımda başkalarının da erişebilme ihtimali olacağı için (gerek hacklenme durumu gerekse sunucudakilerin görmesi falan) bundan dolayı çok önemli bir şeyi emanet etmem. Şifreleme yapan servisler var ama yine de çok önemli bir şeyi yüklemezdim sanırım.
O iş öyle olmuyor işte pek. Birincisi, Google verileri şifrelemiyor. Sunucunun hacklenmesi durumunda bütün verilerine kolayca erişirler. İkincisi, bir keresinde Google Fotoğraflar'da başka kişilerin hesaplarında başkasının fotoğrafları gözükmesi gibi bir durum olmuştu. Yani işin özü, Drive ve Fotoğraflar'a pek güvenmiyorum ben.
Ayrıca Gemini bir yapay zeka yazılımı Google'ın bir yazılımı fotoğraflarda Google'ın yazılımı ben açıkçası pek kullanasım gelmez bu durumda.