En iyi veri depolama yöntemi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
O zaman sıkıntı değil mi? Böyle bozulan birkaç kişiden duydum sadece. Şöyle bi' uzun zaman açılmazsa kendiliğinden gidiyor galiba.
Evet sıkıntı çözümü ise birden fazla yerde depolamak mümkünse hepsi farklı marka falan olması daha iyi olabilir.

Olur neden olmasın ben sadece aşırı önemli bir şeyi bir sunucuya emanet eder miyim bilmiyorum.

Düzeltme yapayım: Emanet edilen bir şeye bir şey olacağından falan korkmuyorum ama benim dışımda başkalarının da erişebilme ihtimali olacağı için (gerek hacklenme durumu gerekse sunucudakilerin görmesi falan) bundan dolayı çok önemli bir şeyi emanet etmem. Şifreleme yapan servisler var ama yine de çok önemli bir şeyi yüklemezdim sanırım.

Google Drive hakkında sözleşme var. Biz paylaşmadan başkası göremez diye. Google dahil. Belki gözümden kaçan bir şeyler olabilir. Satıyor da olabilir.

Google Drive hakkında sözleşme var. Biz paylaşmadan başkası göremez diye. Google dahil.
O iş öyle olmuyor işte pek. Birincisi, Google verileri şifrelemiyor. Sunucunun hacklenmesi durumunda bütün verilerine kolayca erişirler. İkincisi, bir keresinde Google Fotoğraflar'da başka kişilerin hesaplarında başkasının fotoğrafları gözükmesi gibi bir durum olmuştu. Yani işin özü, Drive ve Fotoğraflar'a pek güvenmiyorum ben.

Ayrıca Gemini bir yapay zeka yazılımı Google'ın bir yazılımı fotoğraflarda Google'ın yazılımı ben açıkçası pek kullanasım gelmez bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…