LTSClere ısınamadım, magaza vs yuklemede sorun olabiliyor.
Ben normal surum her zaman tercihimdir.
Dusuk sistemse LTSC kurulabilinir ama guncele gereksiz.

Mağaza veya Uygulamaları düzgün şekilde ISO'ya entegre etmek isterseniz.
Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard] bu siteden uygulama ve bileşenleri indirin.
Windows LTSC kurulu bir PC'den önce kurmayı deneyin, üst sürümlerden başlayıp bir bir indirin ve deneyin, ya da LTSC sürümü eski ise, eski sürümlerden başlayarak bir bir deneyin.
Kurmak için ise, indirdiklerinizi klasöre alıp, aşağıdaki komutları. CMD'ye ekleyerek kaydedip, aynı konumdan çalıştırın.

@ECHO OFF
PowerShell Add-AppxPackage *.Appx"
PowerShell Add-AppxPackage *.AppxBundle"
PowerShell Add-AppxPackage *.Msix"
PowerShell Add-AppxPackage *.Msixbundle"
Exit

Bu şekilde, kurulu Windows'ta kurulan tüm uygulama paketlerinizi.
En güncel NTLite Free kullanarak, ISO'ya ekleyebilirsiniz.
NTLite ise, entegre sırasında size eksik paketleri kırmızı yazıyla gösterecektir.
Eksik paketleri aynı siteden bir bir edinerek, başarılı bir entegre işlemi gerçekleştirmiş olursunuz.
--- Bu şekilde sorunsuz Store entegreli bir LTSC sürüm elde etmiş olursunuz.
// Saygılarımla...

Mağaza veya Uygulamaları düzgün şekilde ISO'ya entegre etmek isterseniz.
Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard] bu siteden uygulama ve bileşenleri indirin.
Windows LTSC kurulu bir PC'den önce kurmayı deneyin, üst sürümlerden başlayıp bir bir indirin ve deneyin, ya da LTSC sürümü eski ise, eski sürümlerden başlayarak bir bir deneyin.
Kurmak için ise, indirdiklerinizi klasöre alıp, aşağıdaki komutları. CMD'ye ekleyerek kaydedip, aynı konumdan çalıştırın.

Bu şekilde, kurulu Windows'ta kurulan tüm uygulama paketlerinizi.
En güncel NTLite Free kullanarak, ISO'ya ekleyebilirsiniz.
NTLite ise, entegre sırasında size eksik paketleri kırmızı yazıyla gösterecektir.
Eksik paketleri aynı siteden bir bir edinerek, başarılı bir entegre işlemi gerçekleştirmiş olursunuz.
--- Bu şekilde sorunsuz Store entegreli bir LTSC sürüm elde etmiş olursunuz.
// Saygılarımla...

PS1 ile de scripte direk de eklerim veya dediğin gibi, NTLite ile de.
Ya da BAT veya CMD yapılıp setupcomplete ile de masaust gelince de oto eklenebilir herhalde.
Ama keylerim zaten ofis ve Windows Retail key.
Boyle olunca ben standart surumleri tercih ediyorum.
Zaten UUP'tan LTSC kıvamında gereksiz uygulamaları winsxs e girmeden halledebiliyorız.
Boylece buyuk guncellemede de almaz.
Ondan dolayı benim için gereksiz.
Ama isteyenler için guzel acıklamışsın.