PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, kredi kartı çıkartmak istiyorum. en hızlı ve kolay şekilde nasıl çıkartabilirim, en iyi banka hangisidir?

Findeks Puanım: 1.260

Enpara denedim vermedi. Şu anda halihazırda 3 tane bankadan kredi kartım var. En yüksek limit VakıfBank 39 bin, en düşük limit 2 bin limit ile Akbank var.

Findeks 1260 ve 3 aktif kart olunca bankalar biraz temkinli davranabiliyor, Enpara’nın vermemesi normal. Ama yine de anında kredi kartı veren bankalar arasından şansını deneyebilirsin. Mesela cepteteb, qnb, burgan bank gibi yerler bazen daha esnek olabiliyor. Düşük limitli de olsa hızlı onay verdikleri oluyor ayrıca mevcut kartlara limit artırımı da isteyebilirsin bazen en hızlı çözüm bu oluyor.

Akbank ve Garanti ben istemediğim halde bile bana kredi kartı vermişti.

B
Findeks 1260 ve 3 aktif kart olunca bankalar biraz temkinli davranabiliyor, Enpara’nın vermemesi normal. Ama yine de anında kredi kartı veren bankalar arasından şansını deneyebilirsin. Mesela cepteteb, qnb, burgan bank gibi yerler bazen daha esnek olabiliyor. Düşük limitli de olsa hızlı onay verdikleri oluyor ayrıca mevcut kartlara limit artırımı da isteyebilirsin bazen en hızlı çözüm bu oluyor.
Burgan bank bana bankamatik kartı bile vermemişti.

Son düzenleme: