hazernag Yetkin Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 133 17 Aralık 2025 #1 Motokuryeliğe başlamayı düşünüyorum. Benim fikrim maxijett'den yana sizin önereciğiniz bir firma var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2025
Motokuryeliğe başlamayı düşünüyorum. Benim fikrim maxijett'den yana sizin önereciğiniz bir firma var mı?
Cnote Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 17 Aralık 2025 #2 hazernag dedi: Motokuryeliğe başlamayı düşünüyorum. Benim fikrim Maxijett'den yana sizin önereciğiniz bir firma var mı? Genişletmek için tıkla... Girebilirsen, Trendyol. Onun harici Yemeksepeti'nden uzak dur bence. Esnaf olarak mı başlamayı düşünüyorsun?
hazernag dedi: Motokuryeliğe başlamayı düşünüyorum. Benim fikrim Maxijett'den yana sizin önereciğiniz bir firma var mı? Genişletmek için tıkla... Girebilirsen, Trendyol. Onun harici Yemeksepeti'nden uzak dur bence. Esnaf olarak mı başlamayı düşünüyorsun?
KS KS hazernag Yetkin Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 133 17 Aralık 2025 #3 Cnote dedi: Girebilirsen, Trendyol. Onun harici Yemeksepeti'nden uzak dur bence. Esnaf olarak mı başlamayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet esnaflık daha mantıklı geliyor. Maxijett hakkında bilginiz var mı hocam?
Cnote dedi: Girebilirsen, Trendyol. Onun harici Yemeksepeti'nden uzak dur bence. Esnaf olarak mı başlamayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet esnaflık daha mantıklı geliyor. Maxijett hakkında bilginiz var mı hocam?