dewberry
Üstün
Öncelikle pasta gününüz kutlu olsun. Çitirida var reklamcısıda var. Nasıl olsun
Şaka bir yana gerçek hayatta kavruk badem, kaju, leblebi severim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ki? Hani soslu mısır deseniz anlarım sosu iyi değildir sevmemişsinizdir fakat kaju sadece kaju yani tadı nasıl kötü olabilirKaju diyen insanları anlamıyorum. Kaju böyle sanki özellikle tadı kötü olsun diye ayarlanmış gibi. Düşmanıyım kajunun, nefret ediyorum. Kafama sıkarım kaju yemem.
Soslu mısır güzel, ama kaju hayır. Ya bilmiyorum rezalet geliyor ya, bir gün kıtlık olsa çimento falan yerim ama kaju yemem herhalde. Midemi bulandırıyor yemeye çalışınca.Neden ki? Hani soslu mısır deseniz anlarım sosu iyi değildir sevmemişsinizdir fakat kaju sadece kaju yani tadı nasıl kötü olabilir![]()
Alerjiniz olabilir mi? Pek sanmıyorum diğer çerezleri yediğinize göre ama biraz garip geldi harbiden midenin bulanması.Soslu mısır güzel, ama kaju hayır. Ya bilmiyorum rezalet geliyor ya, bir gün kıtlık olsa çimento falan yerim ama kaju yemem herhalde. Midemi bulandırıyor yemeye çalışınca.
Yoktu diye hatırlıyorum. Genel bir alerji testi yaptırmıştım, devasa bir alerji listem vardı ama kaju yazdığını hatırlamıyorum. Direkt tadı çok kötü geliyor.