Detaylar
Kim cevapladı?Izopropil alkol.
Çok alkol sevmem ama rakı iyidir.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Konsol musunuz hocam?
Genellikle kokteyl severim. Sex on the beach fena değildi ama başımı ağrıtmıştı.
BlasTedWizard
Becerikli
En sevdiğiniz alkol nedir? Benim kırmızı şarap, göl kenarında balık restoranında çok güzel oluyor.
Tabii ki herkesin zevki farklı. Ben sadece bira rakı ve viski denemiş biriyim. Diğerleri ile ilgili yorumlarım ise etrafımdan duyduklarım olacak.
Bira bana göre gerçekten bol gazlı bir sade soda gibi geliyor. 1-2 yudum içip bırakmıştım. Genelde sıcak havada iyi gidiyormuş.
Rakı acı bir tadı var. Hiç içmeyen birine nasıl tarif edilir bilmiyorum ama acı ve garip. Ama güzel. En fazla 2 bardak içmiştim.
Viski ise bana göre en güzeli. Acı bir tadı var ve tadı güzel. Redbul ile içilmesi de bana göre çok saçma. Sadece Red Bull tadı geliyor. Sade soda ile güzel oluyor ama. Yanına da birkaç çikolata ile iyi gidiyor.
Şarap hiç deneme fırsatım olmadı. Ama çok ekşi bir kokusu var.
Vodka da çevrem direk benzin diyorlar. Birisi kezzap diye dalga geçmişti.
SpeedBeast34
Üstün
En sevdiğiniz alkol nedir? Benim kırmızı şarap, göl kenarında balık restoranında çok güzel oluyor.
Beylerbeyi rakı viski Red Bull votka yanında Arap şükrü şarkı list.
BlasTedWizard
Becerikli
Beylerbeyi rakı viski Red Bull votka yanında Arap şükrü şarkı list.
Red Bull nedense bana çok garip geliyor. Sadece Red Bull tadı geliyor
SpeedBeast34
Üstün
Red Bull nedense bana çok garip geliyor. Sadece Red Bull tadı geliyor![]()
Zaten redbul tadı gelecek başka ne gelecek bira ile cila yaparken onu da kullanıyorum
BlasTedWizard
Becerikli
Zaten redbul tadı gelecek başka ne gelecek bira ile cila yaparken onu da kullanıyorum![]()
![]()
Hayır sorun viski tadı tamamen yok oluyor ve normal redbul içiyormuş gibi hissediyorum. İlla redbul olacaksada şekersiz falan olmalı. Yoksa çok şekerli.
SpeedBeast34
Üstün
Hayır sorun viski tadı tamamen yok oluyor ve normal redbul içiyormuş gibi hissediyorum. İlla redbul olacaksada şekersiz falan olmalı. Yoksa çok şekerli.
O zaman seçenek Monster olmalı biraz daha az onda ya da ben öyle alıyorum tadını.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı