En sevdiğiniz çerezler nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 443
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Çıtırlar mı? Kaju falan?

Öncelikle pasta gününüz kutlu olsun. Çitirida var reklamcısıda var. Nasıl olsun

Şaka bir yana gerçek hayatta kavruk badem, kaju, leblebi severim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soslu fıstık, badem, fındık, antep fıstığı.

Bir aralar soslu ve baharatlı fıstık veya kaju satıyorlardı, o geldi aklıma çerez diyince.

Yer fıstığı, Kaju, Badem, Fındık. Klasiklerden vazgeçmem, eskiden soslu mısır yerdim tadı çok güzeldi fakat günümüzdeki soslu mısırların tadını bozdular.

Kaju diyen insanları anlamıyorum. Kaju böyle sanki özellikle tadı kötü olsun diye ayarlanmış gibi. Düşmanıyım kajunun, nefret ediyorum. Kafama sıkarım kaju yemem.

Kaju diyen insanları anlamıyorum. Kaju böyle sanki özellikle tadı kötü olsun diye ayarlanmış gibi. Düşmanıyım kajunun, nefret ediyorum. Kafama sıkarım kaju yemem.
Neden ki? Hani soslu mısır deseniz anlarım sosu iyi değildir sevmemişsinizdir fakat kaju sadece kaju yani tadı nasıl kötü olabilir

Neden ki? Hani soslu mısır deseniz anlarım sosu iyi değildir sevmemişsinizdir fakat kaju sadece kaju yani tadı nasıl kötü olabilir
Soslu mısır güzel, ama kaju hayır. Ya bilmiyorum rezalet geliyor ya, bir gün kıtlık olsa çimento falan yerim ama kaju yemem herhalde. Midemi bulandırıyor yemeye çalışınca.

Soslu mısır güzel, ama kaju hayır. Ya bilmiyorum rezalet geliyor ya, bir gün kıtlık olsa çimento falan yerim ama kaju yemem herhalde. Midemi bulandırıyor yemeye çalışınca.
Alerjiniz olabilir mi? Pek sanmıyorum diğer çerezleri yediğinize göre ama biraz garip geldi harbiden midenin bulanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…