H100 var bir de, bunun kadar güçlü olan ama bunun görüntüsü daha güzel.

O kart Windows'ta çalışmıyor. DirectX, Vulkan gibi ek şeyler yok. Hem PC deneyimi LLM, AI hem de 3D, render için kesinlikle RTX Pro 6000.

19124.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
COLORFUL Vulcan'ları zaten seviyordum, üstüne Loong Edition geldi.
1771971921683.webp

Beyaz+altın birleşince çok asil durmuş.

Bunun dışında MSI'ın kırmızı-siyah eski gaming OC serisi zaten ikonik, sevmeyeni dövüyorlar.
1771972001539.webp

Bunlar dışında tasarımsal olarak dibimin düştüğü pek model yok. Performans ve çıkar odaklı düşünmem yüzünden kısıldım.

COLORFUL Vulcan'ları zaten seviyordum, üstüne Loong Edition geldi.
Eki Görüntüle 229384
Beyaz+altın birleşince çok asil durmuş.

Bunun dışında MSI'ın kırmızı-siyah eski gaming OC serisi zaten ikonik, sevmeyeni dövüyorlar.
Eki Görüntüle 229385

Bunlar dışında tasarımsal olarak dibimin düştüğü pek model yok. Performans ve çıkar odaklı düşünmem yüzünden kısıldım.

Stoğunu bulabilseydim 5080'de Vulcan W alacaktım 4 fanlı. Ancak maalesef stok uzun süre boyunca gelmedi 🥲

Ben de ROG aldım :sinsi:

Nedense düşük watt çeken GPU'lar daha çok hoşuma gidiyor ve onların performansını zorlamayı daha çok seviyorum. Şu an ASUS EVO RX 5500XT 8 GB kullanıyorum ve memnunum.

Daha önce kullandıklarımda hep düşük ekran kartlarıydı. Hatta modlu olarak kullandığım MSI HD 7450 vardı köküne kadar zorlamıştım ekran kartını ve 20W çekiyordu.

IMG_20251211_225801.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be, benim eski ekran kartım...

Şu anda hala bu ekran kartı ofiste kullanılıyor. Ofisteki Ryzen 5 5600G işlemcili bilgisayara bu ekran kartını taktım, gayet de iyi oldu. Abim bu bilgisayardan CS2 oynuyor ve performansı gayet iyi. Tek sıkıntı, ofisteki monitörün 75 Hz olması. Buna giriş seviyesi ve dandik ekipmanlar da eklenince rekabetçi oynamak zor olabiliyor. Yine de abim bu şartlara rağmen epey iyi oynuyor.

Ama 1660 Super ile ne oyunlar oynadım be... Ben Star Wars Jedi: Fallen Order, Battlefront II, Battlefield 1, Battlefield V, World of Tanks gibi istediğim birçok oyunu çatır çatır oynayabildim. Abim de RDR2, FH4 gibi oyunları çatır çatır oynadı.

Tabii bilgisayar abimindi ve abim kendisine yeni bir bilgisayar toplayınca eski bilgisayarını bana verdi. Ben de zaman içerisinde bilgisayardaki donanımları tek tek değiştirmeye başladım. Şu an kullandığım ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartına da Eylül 2024'te geçiş yaptım. Şu anda bilgisayarda abimden kalma sadece 4 parça kaldı: anakart, sıvı soğutma, güç kaynağı ve Kingston A2000 1 TB SSD. Diğer tüm parçaları ben kendim sonradan satın alıp ekledim.