Detaylar
Kim cevapladı?Stewie 1
Üyecik
Değeri görülmeyen falan değil. Sadece 2. Filmi yarım milyar dolar gişe yapmış. Skyneti falan herkes biliyor. Bence oldukça popüler.
Öküz 41
Başarılı
Eveeet Tomb Raider'den sonra yine akıl tutulması yaşadığım bir yorum. Özellikle yapay zekadan karanlık tema konusunda yardım almama rağmen Sherlock Holmes'ı atlamam büyük hata oldu kitapları bile var bende düşün ama aklına gelmeyince gelmiyor insanın. Eğer listeyi hazırlarken gelse mutlaka birini çıkarıp de yerine koyacağım bir evren. Ulan o kadar da bakındım vampir temalı, karanlık dedektiflik temalı filmlere orada bile önerilerde karşıma nasıl çıkmaz ya. Kafamı duvarlara vuracağım...
Bizim ülkede değeri görülmeyen diyeyim o zaman her ortamda ne zaman film üzerine konuşsak mesela Terminatör'den haz etmiyor kimse onun yerine Rambo ilk kan izlerim diyen çok duydum tabi Rambo'nun evreni yok, Terminatör'ün evreni var ve bence listedeki bir çoğundan güzel fakat o evrende yaşamak ister miydim? Kesinlikle hayırDeğeri görülmeyen falan değil. Sadece 2. Filmi yarım milyar dolar gişe yapmış. Skyneti falan herkes biliyor. Bence oldukça popüler.
Hocam şimdi biraz baktım millet birbirini kesiyor silahla falan vuruyor yani diğerlerinden daha az tehlikeli gelmedi yine diğer evrenlerde sessiz sakin bölgeler var çekilirsin dağ evine 1 tane küffar görüşüne girmez yaşar gidersinHepsi de birbirinden tehlikeli ama özel güçlerin yoksa sıradan bir insansan en yaşanılacak yer JoJo olurdu.
Öküz 41
Başarılı
Tehdit çok hocam güvenli yer yok gibi bir şey hele o Novigrad'taki en güvenli dediğimiz şehirde bile milletin içinde dolaşan vampir gibi bir yaratık vardı görünmez oluyordu. Denk gelsen tekte götürür o korkuyla yaşanmaz valla yok vampiriydi yok tarlada çalışırken guller bastı yok akşam eve heyula musallat oldu yok Vahşi Avı'ydı
D4C 49
Yetkin
Stand gücün yoksa neredeyse hiç tehlikede değilsin JoJo da. Diğer evrenlerde Tanrılar mı dersin, Yaratıklar mı dersin, Ejderhalar mı dersin. Aman bana uzak olsunlar.Hocam şimdi biraz baktım millet birbirini kesiyor silahla falan vuruyor yani diğerlerinden daha az tehlikeli gelmedi yine diğer evrenlerde sessiz sakin bölgeler var çekilirsin dağ evine 1 tane küffar görüşüne girmez yaşar gidersin![]()
Tehdit çok hocam güvenli yer yok gibi bir şey hele o Novigrad'taki en güvenli dediğimiz şehirde bile milletin içinde dolaşan vampir gibi bir yaratık vardı görünmez oluyordu. Denk gelsen tekte götürür o korkuyla yaşanmaz vallahi yok vampiriydi yok tarlada çalışırken guller bastı yok akşam eve heyula musallat oldu yok vahşi AVI'ydıama evren olarak sevdiğimiz saydığımız oldukça da geniş bir universe
![]()
Zaten insanı bu kadar evrene bağlayan kısmı tam da budur hocam.
Öküz 41
Başarılı
Witcher olarak oynadığımız içindir hocamZaten insanı bu kadar evrene bağlayan kısmı tam da budur hocam.![]()
Yüzüklerin Efendisi'nde Ortadünyada değilsen Shire gibi binlerce köy var birisinde bile ölene kadar mutlu mesut yaşarsın hatta zorlasan Orta Dünya'da da var. Kitapta az bahsedilen filmlerde olmayan kıtalar var eğer 2.Çağ'daki Arda'nın düz halden yuvarlak hale evrildiği zamandan sonra o evrendeysen güvendesin demektirStand gücün yoksa neredeyse hiç tehlikede değilsin JoJo da. Diğer evrenlerde Tanrılar mı dersin, Yaratıklar mı dersin, Ejderhalar mı dersin. Aman bana uzak olsunlar.
Kvothe 49
Başarılı
One Piece, cosmere ve kral katili güncesi.
Öküz 41
Başarılı
One Piece olabilirdi ama bambaşka bir türe giriyor 2.Konuyu açarsam Çizgi film/ anime / diziler olarak koyacağım diğer ikisini daha önce hiç duymamıştım sanırım sadece kitaplarda anlatılan evrenler. Beyaz perdede yoklar.