Hangi Universe? (Tüm şıkların sonuna "-evreni" getirin.)

• J.R.R Tolkien Legendarium

• Marvel Universe

• Alien ve Predator

• Star Wars

• Game of Thrones

• Karayip Korsanları

• DC Comics

• The Witcher

• The Matrix

• Terminatör

• Transformers

• Mad Max

• Resident Evil

• The Elder Scrolls

• MonsterVerse (Godzilla ve King Kong)

• Underworld (Karanlıklar ülkesi)

• Dungeons & Dragons (DND)

• Dune

• Jurassic Park :)

• Maymunlar Cehennemi

• Narnia Günlükleri

• Riddick

• Harry Potter

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Witcher olarak oynadığımız içindir hocam 😅 buğday eken çiftçi olarak oynasak ne kadar bağlanırdık veya herhangi bir krallığın askeri olarak hatta çıtayı biraz yükseltelim Witcher dışında normal insan cadı avcısı olsak bile yapabileceklerimiz sınırlı olduğundan Witcher kadar bağlayıcı olmazdı. Bu evrende ya Witcher'ya büyücü ya da en az bir krallığın yöneticisi yani kral olacaksın. Ama ben şahsen ne olursa olsun hem güvenli alan olmaması hem de teknolojik imkan yoksunluğundan dolayı tercih etmezdim. Bir yerden bir yere at arabasıyla gideceksin deniz kenarı gideyim desen garkolanlar sirenler dadanacak yoldan gideyim desen eşkıyalar önünü kesecek. Koca karılar'a yem olacaksın falan 😁 büyücü bulup teleportla ışınlanmak dışında teknolojiyi yakalayabileceğin aktivite yok.

Aslına bakarsan bu evren diğer fantastik evrenlere kıyasla kaosun daha bariz hüküm sürdüğü bir evren ve büyünün izi her yerde kendini belli ediyor. Sıradan bir köylünün ettiği en ufak bedduada bile birileri lanetleyebiliyor. Bu evrende yaşanabilecek olaylar silsilesi bence diğer evrenlere göre daha yoğun olur.

Aslına bakarsan bu evren diğer fantastik evrenlere kıyasla kaosun daha bariz hüküm sürdüğü bir evren ve büyünün izi her yerde kendini belli ediyor. Sıradan bir köylünün ettiği en ufak bedduada bile birileri lanetleyebiliyor. Bu evrende yaşanabilecek olaylar silsilesi bence diğer evrenlere göre daha yoğun olur.
Aynen öyle hocam. Şu günlerde tüm günümü neredeyse Baldurs Gate'ye veren ve çokça DND içeriği tüketmiş, Hearts of Stone'u da yakın zamanda bitirmiş biri olarak Wİtcher sanki bana DND'ni bir parçasıymış gibi geliyor. Yani tüm Witcher dünyasını düşün, sanki Faerûn'un bir parçası veya Toril'deki farklı bir kıta artık ne dersen. Forgotten Realms gibi ayrı bir evren de olabilir ama Witcher ve TES dışında, özellikle Witcher dışında DND nin bir parçası olabilecek başka bir evren yok. Diğerlerini bağdaştırınca çok zayıf kalıyor.

Ben 3 seçenek seçtim ve DND şıkkını seçemediğim için şuan sıkıntıdayım mesela. Ridick film serisini çok seviyorum diye gittim Riddick seçtim DND yi de kimsenin seçmediğini görünce içim cız etti anketteki 25 şıktan büyüklük anlamında ilk 3'e girer.

Çizgi roman okumayı seviyorsan çr şeklinde mangası da bulunuyor. İlginç bir seridir.
Çizgi roman okumayı bırakalı yıllar oldu vaktinde görseydim kesin bir bakardım neymiş diye hatta 2.Konuyu açarsam eklemeyi de düşünüyorum Jojo'yu.