CyHaN_Atalay

Uzman
Başlığa dikkat edin. En iyi 10 oyun değil. Tamamen kendinize göre, ismini duyduğunuzda size sıcak veya herhangi bir şekilde daha güzel hissettirecek ilk 10 oyunu soruyorum. Yoksa tarihin hala en iyi oyunu RDR 2. Ama ne açıdan? Tabii ki sadece ve sadece teknik açıdan. Tabii RDR 2 bazılarımıza yine ismini duyduğunda içinde kıpırtılar oluşuyorsa, cidden beğendiği için seviyorsa ekleyebilir sadece yanlış anlaşılmasın başlık.

Benim Listem 2023-2025:

1- Dying Light 1

2- Cyberpunk 2077

3- The Crew Motorfest

4- Forza Horizon 5

5- Euro Truck Simulator 2

6- Detroit: Become Human

7- Planet Crafter

8- Days Gone

9- Ride 4

10- Frostpunk

Listede Forza Horizon 4, The Crew 2, Dying Light 2 gibi serilerin diğer oyunlarını oynamış olsam da aralarına en beğendiğimi seçtim. Onun haricinde rekabetçi oyunları katamadım. Zira en sevdiğim rekabetçi oyunları:

1- Fortnite
2- CS2
3- Valorant

Başka rekabetçi oyunu çok oynamadım, yoksa Valorant her zaman en geride duracak bir oyun ben için :D

Benim listem 2013-2025:

GTA 5
The Last of Us Part 1
The Last of Us Part 2
Uncharted Collection.
Uncharted 4

Maalesef 10 oyun sayamıyorum çünkü sadece bu oyunları sevebildim. GTA 5'i her zaman oynarım, GTA 6 çıkınca da oynayacağım eskimeyecek bir oyun. Diğerleri de Naughty Dog efsanesi en az 3-4 kere bitirmişimdir.

Benim listem 2013-2025:

GTA 5
The Last of Us Part 1
The Last of Us Part 2
Uncharted Collection.
Uncharted 4

Maalesef 10 oyun sayamıyorum çünkü sadece bu oyunları sevebildim. GTA 5'i her zaman oynarım, GTA 6 çıkınca da oynayacağım eskimeyecek bir oyun. Diğerleri de Naughty Dog efsanesi en az 3-4 kere bitirmişimdir.
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz lakin siz 2013'ten beri oyun oynuyorsanız herhalde baya sayıda oyun oynamışsındır. Lakin 5 tanesi hariç diğerlerini hiç mi sevmedin? Bu arada liste kaliteliymiş. GTA serisine bir türlü ısınamadım ama özenmiyorum da değil.

Baldur's Gate 3
Cyberpunk 2077
Bannerlord

GTA San Andreas
Mafia Definitive Edition
Witcher 3

Metal Gear Solid V
Detroit Become Human
Mass Effect 2

Bully
Hikayeli oyun kitlesi kaliteli kitledir ya oyun piyasası için ama biraz farklılıkta fena olmazdı sanki :) Peki yarış oyunu veya farklı türde oyun ve oyunlar oynadınız mı? Oynadıysanız neler oynadınız?

Sıralama yapmak zor. Direkt sevdiklerimi yazacağım.

NFS 2005.
Tekken 7
CS:GO
Metro serisi.
AC2.
TLOU.
GTA3.
Metro serisi 3 oyun muydu? Öyleyse tam 10 olmamış haberin olsun. Zira son 1 oyunu da merak ettim :D Liste genel olarak eski toprak liste. Tabii ki eski oyunlar aslında daha iyiydi orası ayrı. O yüzden listeye kötü demek istemem yanlış anlaşılmayayım. Güzel liste beğendim ve yine oynamak istediğim oyunlarla dolu. Konuya katkın için teşekkürler bu arada.

@21931 @Heitaus size de teşekkür ederim konuya katkınız için :)

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz lakin siz 2013'ten beri oyun oynuyorsanız herhalde bayağı sayıda oyun oynamışsındır. Lakin 5 tanesi hariç diğerlerini hiç mi sevmedin? Bu arada liste kaliteliymiş. GTA serisine bir türlü ısınamadım ama özenmiyorum da değil.

Hikayeli oyun kitlesi kaliteli kitledir ya oyun piyasası için ama biraz farklılıkta fena olmazdı sanki :) peki yarış oyunu veya farklı türde oyun ve oyunlar oynadınız mı? Oynadıysanız neler oynadınız?

Hocam her oyunda hikaye bulunuyor neredeyse zaten, oyunun türü önemli. Orada birkaç tür var.

Metro serisi 3 oyun muydu? Öyleyse tam 10 olmamış haberin olsun. Zira son 1 oyunu da merak ettim :D liste genel olarak eski toprak liste. Tabii ki eski oyunlar aslında daha iyiydi orası ayrı. O yüzden listeye kötü demek istemem yanlış anlaşılmayayım. Güzel liste beğendim ve yine oynamak istediğim oyunlarla dolu. Konuya katkın için teşekkürler bu arada.

@21931 @Heitaus size de teşekkür ederim konuya katkınız için :)

Tüm yarış oyunları eklenebilir aslında. Burnout Paradise ve TDU2 de güzeldir.