CyHaN_Atalay
Uzman
Başlığa dikkat edin. En iyi 10 oyun değil. Tamamen kendinize göre, ismini duyduğunuzda size sıcak veya herhangi bir şekilde daha güzel hissettirecek ilk 10 oyunu soruyorum. Yoksa tarihin hala en iyi oyunu RDR 2. Ama ne açıdan? Tabii ki sadece ve sadece teknik açıdan. Tabii RDR 2 bazılarımıza yine ismini duyduğunda içinde kıpırtılar oluşuyorsa, cidden beğendiği için seviyorsa ekleyebilir sadece yanlış anlaşılmasın başlık.
Benim Listem 2023-2025:
1- Dying Light 1
2- Cyberpunk 2077
3- The Crew Motorfest
4- Forza Horizon 5
5- Euro Truck Simulator 2
6- Detroit: Become Human
7- Planet Crafter
8- Days Gone
9- Ride 4
10- Frostpunk
Listede Forza Horizon 4, The Crew 2, Dying Light 2 gibi serilerin diğer oyunlarını oynamış olsam da aralarına en beğendiğimi seçtim. Onun haricinde rekabetçi oyunları katamadım. Zira en sevdiğim rekabetçi oyunları:
1- Fortnite
2- CS2
3- Valorant
Başka rekabetçi oyunu çok oynamadım, yoksa Valorant her zaman en geride duracak bir oyun ben için
Benim Listem 2023-2025:
1- Dying Light 1
2- Cyberpunk 2077
3- The Crew Motorfest
4- Forza Horizon 5
5- Euro Truck Simulator 2
6- Detroit: Become Human
7- Planet Crafter
8- Days Gone
9- Ride 4
10- Frostpunk
Listede Forza Horizon 4, The Crew 2, Dying Light 2 gibi serilerin diğer oyunlarını oynamış olsam da aralarına en beğendiğimi seçtim. Onun haricinde rekabetçi oyunları katamadım. Zira en sevdiğim rekabetçi oyunları:
1- Fortnite
2- CS2
3- Valorant
Başka rekabetçi oyunu çok oynamadım, yoksa Valorant her zaman en geride duracak bir oyun ben için