Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Sizdeki Noctua sevdası başka bir seviye.
- Makaleler
- 3
Bu ekonomi hayallerimizi bile calmisEn iyi kasa modeli alabilecek olduğun en f/p modeldir. Sıvı soğutma düşünmüyor isem hava sirkülasyonu iyi olduktan sonra takılmam fiyatına.
2 tane daha 200mm fan alınca set tamamlanacak.
Geçen yıl yeni sistem toplarken başka birinden görüp özenerek Thermaltake Core P3 kasa aldım. O günden beri en sevdiğim kasam bu oldu. Bilgisayar asla toz tutmuyor çünkü tozun duracağı bir zemin ve hava akımı yok, kasa için hiç ek fan takmaya gerek kalmıyor, ekran kartını istersen yatay istersen dikey takabiliyorsun, kasa içinde herhangi bir şey yapacağın zaman her tarafı açık olduğu için rahatlıkla yapıyorsun.
Sadece kasanın içine bir şey düşürmemeye dikkat etmek gerekiyor bir de yaz aylarında klimalı bir odada kullanılması gerekiyor o kadar. Klimalı odada kullanılmayacaksa da ön paneline 3 fan takabiliyorsunuz kasayla gelen bir parça sayesinde ama ben tercih etmiyorum.
Eğer klasik kapalı kasalardan birine sistem toplamak istersem tercih edeceğim model Fractal Design North serisi olur. Önde ahşap panelleriyle bence çok şık ve sade bir kasa. GPU uzunluğunun ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum, gerekirse XL versiyonunu da tercih edebilirim.
Sadece kasanın içine bir şey düşürmemeye dikkat etmek gerekiyor bir de yaz aylarında klimalı bir odada kullanılması gerekiyor o kadar. Klimalı odada kullanılmayacaksa da ön paneline 3 fan takabiliyorsunuz kasayla gelen bir parça sayesinde ama ben tercih etmiyorum.
Eğer klasik kapalı kasalardan birine sistem toplamak istersem tercih edeceğim model Fractal Design North serisi olur. Önde ahşap panelleriyle bence çok şık ve sade bir kasa. GPU uzunluğunun ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum, gerekirse XL versiyonunu da tercih edebilirim.
Valla hocam nolsun artık :/
- Makaleler
- 1
Ek olarak Recep abinin ces gezisinden gördüğüm bir model vardı. Adını hatırlayamadım, bir bakayım.
Thermaltake'nin Tower serisiymiş. Bana ayrı bir albenileri var gibi geliyor.