SF26 68

Üstün
Benim için OG Beats Pro 2011-2012 modelleriyle birlikte Hesh Rasta başka bir yerimde kalbimin, aşığım hâlen. İsterseler elime 100 bin liralık kulaklık versinler gene onları seçerim.

Rampage SN-RW1/MSI DS502

İkisi de aynı ürün. Biraz vizyonsuz bir tercih ama durum bu :sustum:

Benim için OG Beats Pro 2011-2012 modelleriyle birlikte Hesh Rasta başka bir yerimde kalbimin, aşığım hâlen. İsterseler elime 100 bin liralık kulaklık versinler gene onları seçerim.
Monster Beats Urbeats Dr. Dre var bende de. Zamanında aşılamaz gibi geliyordu. Tabii başta Audio Technica ve bilimum diğerlerinin dünyasına girince çekmecede çürümeye terkedildi :(

Skullcandy Riff 2. Yaklaşık 2-2.5 senedir Skullcandy Rail kullanıyorum. Bu saatten sonra bir ekosisteme falan geçmezsem Skullcandy markasından devam ederim büyük ihtimal sonuna kadar.

Monster Beats Urbeats Dr. Dre var bende de. Zamanında aşılamaz gibi geliyordu. Tabii başta Audio Technica ve bilimum diğerlerinin dünyasına girince çekmecede çürümeye terkedildi :(
Şu kulaklığı çürümeye terk edemem ki, ürün sergilemek için olan camlarda saklarım korunsun diye.