Her ne kadar kafaüstü oluşundan ve kablosunun çok uzun olmasından dolayı kullanamasam da superlux HD681. ses olarak en beğendiğim bu ve yeri de daha ayrı. İemlerde ise sadece ses olarak bakmıyorum, bu yüzden daha iyilerine sahip olmama rağmen nicehck stringsnow.

Benim için OG Beats Pro 2011-2012 modelleriyle birlikte Hesh Rasta başka bir yerimde kalbimin, aşığım hâlen. İsterseler elime 100 bin liralık kulaklık versinler gene onları seçerim.
Zamanında babamdan bana geçen bir LG telefonunun yanında gelen bir kulaklık vardı kabloluydu. Baya kaliteli bir şeydi. LG telefon bana 2017 civarı geçti, 2 sene sonra kronik batarya sebebiyle bozuldu fakat kulaklık 2023 civarlarında ben yatağımda mışıl mışıl uyurken misafir çocuğunun kemirmesi sonucu bozulana kadar kullandım.

Her ne kadar kafaüstü oluşundan ve kablosunun çok uzun olmasından dolayı kullanamasam da superlux HD681. ses olarak en beğendiğim bu ve yeri de daha ayrı. İemlerde ise sadece ses olarak bakmıyorum, bu yüzden daha iyilerine sahip olmama rağmen nicehck stringsnow.

@Merdt hocamın da övdüğünü önerdiğini görüp almıştım hatta bayağı zaman önce. Hatta soru sormuş bile olabilirim emin değilim. Farklı forumda. İki katı fiyatına bir şeyler bile kullansam hala o kaliteye gelemiyor hiçbiri.

Öyle aham şahım kulaklıklar kullanmadım ama güncelde skalasına göre Earpods Type-C kulaklığımı beğeniyorum. Kulağa daha iyi otursun diye silikon aparatta aldım müzik zevkim 2 katına çıktı diyebilirim. Zamanında Urbanears Plattan'da kullanmışlığım oldu bir dönem.

Bonus: Arkadaşımın MDR7506'sını da deneyimledim, mükemmeldi.
1786097535225.webp