En sevdiğiniz müzik grupları hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sbbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    müzik
statsforspotify.com ne diyorsa odur

Nirvana ve soundgarden.

HIM, Entwine, Charon, Sentenced, TNK, Gece, Deftones, Deafheaven, Radiohead, Slowdive, Kilink ve Palmiyeler cok severim

Son düzenleme:
Immortal, Abbath, I, Bathory, Nattefrost, Burzum, Old Funreal, Morbid, Darkthrone, Gift Of Gods, Satyricon, Bathort, Akitsa, Mayhem, Nargaroth, Obituary, Manowar, Pantera, Metallica, Venom/Cronos, Cannibal Corpse, Slayer, Triptykon, Carnifex, Xibalba, Sunami, Gaijin

Aklıma gelenler bunlar, black metal ağırlıklı.

Pentagrama taktım şu ara.

Nightwish, Sabaton, Linkin Park, Evanescence, Rammstein, Grup Vitamin (bunu eklemeyi unutmuşum, eski efsanemiz ).
Rahmetli annemin kaset koleksiyonu vardı. Çocukken Grup Vitamin kasetlerini hep bozdum İstanbul'da şarkısı içimde bir burukluk bırakır her zaman..

Nirvana ve soundgarden.
Soundgarden solisti Chris Cornell ve Rage Against the Machine gitaristi Tom Morello, Tim Commerford ve bateristi Brad Wilk ile birlikte oluşturdukları Audioslave grubuna göz atabilirsiniz.

Ayrıca grunge tarzı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunun için size Alice in Chains grubunu ve GTA San Andreas'dan keşfettiğim Stone Temple Stones gruplarını önerebilirim.

HIM, Entwine, Charon, Sentenced, TNK, Gece, Deftones, Deafheaven, Radiohead, Slowdive, Kilink ve Palmiyeler cok severim
HIM, TNK, Gece, Radiohead ve Kilink'e selam olsun

Haggard ve HIM olabilir.
Herr Mannelig, Wicked Game <3

Rahmetli annemin kaset koleksiyonu vardı. Çocukken Grup Vitamin kasetlerini hep bozdum İstanbul'da şarkısı içimde bir burukluk bırakır her zaman..
Öncelikle başınız sağ olsun. Bu şarkısını duymamıştım. Benim ilk dinlediğim şarkıları "İsmail" oldu sonra da "al aşkını sok gözüne" şarkısı olmuştu. Değeri bilinmeyen, çok eğlenceli bir gruptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…