Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Barabar. Eski türküleri hafif jazz hafif rock türünde söylemeleri gerçekten çok güzel.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
- Makaleler
- 9
Agalloch, October Tide, Alcest, Avenged Sevenfold, Nevermore, The Agonist, Jinjer, Draconian, Watain, Ne Obliviscaris, Dream Theater, Nightwish, Saturnus, Wine from Tears, Bury Tomorrow, Racer X, Katatonia, Novembers Doom, In Mourning, Death, Wayfarer, Feared, Slumber, Nox Aurea, Trees of Eternity, Amederia...
Metal listesi bu, bitmez. Klasik müzik tarafını da yazmayayım artık yoruldum.
Metal listesi bu, bitmez. Klasik müzik tarafını da yazmayayım artık yoruldum.
Spotify Wrapped 2023 verileri:
Opeth fazla sardı. "To Bid You Farewell"i 130'dan fazla kez dinlediğimi söylemişti Wrapped. "Keşke Türkiye'ye gelselerdi." dedim, 6 ay sonra bir sıkıntı çıkmazsa gelecekler. Bekliyorum, beni bu kadar etkileyen grubu canlı görmek için.
Her bir şarkılarının tadı ayrı ve güzel. Bayılıyorum.
Opeth fazla sardı. "To Bid You Farewell"i 130'dan fazla kez dinlediğimi söylemişti Wrapped. "Keşke Türkiye'ye gelselerdi." dedim, 6 ay sonra bir sıkıntı çıkmazsa gelecekler. Bekliyorum, beni bu kadar etkileyen grubu canlı görmek için.
Herkes için grup değil ama, Sekiz ve Sekiz 2 grubu
- Makaleler
- 4
Saymak pek kolay degil ama en cok dinlediklerime gore siralayim bari:
Darkthrone, Psychonaut 4, Alice In Chains, Epica, Scorpions, Opeth, Pantera, Bathory, Vanhelga, Forgotten Tomb
Daha da sayardim ama karismasin zaten anlasiliyor neleri dinledigim.
Darkthrone, Psychonaut 4, Alice In Chains, Epica, Scorpions, Opeth, Pantera, Bathory, Vanhelga, Forgotten Tomb
Daha da sayardim ama karismasin zaten anlasiliyor neleri dinledigim.