En sevdiğiniz?

• MSI

Oy: 8 23,5%
  • HP

Oy: 4 11,8%
  • Lenovo

Oy: 5 14,7%
  • Acer

• Asus

• Erazer

Oy: 1 2,9%
  • GameGaraj

• Casper

Oy: 0 0,0%
  • GameRaider

Oy: 0 0,0%
  • Gigabyte

• Monster

Oy: 2 5,9%
  • Dell

Oy: 2 5,9%

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Makaleler
1
Ben Acer'ı çok severim mesela. Soğutma tarafında çok beğenmediğim bir marka. Özellikle V15 ve Nitro 5 serilerinde ama onun dışında çok severim. Özellikle Nitro 16S serisini. Sizinki hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte seviyorum. Fazla model ile kafa bulandırmıyor ve fiyat-performans oranları baya iyi. En azından yurt dışında. Dönemsel olarak TR için de güzellik yapıyorlar.

Gigabyte seviyorum. Fazla model ile kafa bulandırmıyor ve fiyat-performans oranları baya iyi. En azından yurt dışında. Dönemsel olarak TR için de güzellik yapıyorlar.
Gigabyte bambaşka ya. Dediğin gibi model sayısı az ve öz. Hiç satın almadım fakat birkaç sefer deneme şansım oldu tasarımı bile farklı hissettiriyor. Çok güzeller.

Bozulmayan LOQ'lara hürmetlerle, Lenovo diyorum. Legion serisini çok beğeniyorum.

1766902974489.webp

Legion 9, Gen 10

Ben Acer'ı çok severim mesela. Soğutma tarafında çok beğenmediğim bir marka. Özellikle V15 ve Nitro 5 serilerinde ama onun dışında çok severim. Özellikle Nitro 16s serisini. Sizinki hangisi?

Erazer çok fiyata göre Value veriyor Erazer major 16 5070 Ti örnek. Pazar payı kapmak için.